Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2009 » Лютий » 16 » Дайджест новин Червнопартизанської ЗОШ №1
16:48
Дайджест новин Червнопартизанської ЗОШ №1
                   Моя школа, моя любов

Живе, вирує неспокійна шкільна нива щодень. А це - будні, робота, навчання. Приємно, що життєві будні школи громадянського виховання «Гармонія» урізноманітнюються святковими моментами.

Нещодавно підбито підсумки тижня педагогічної майстерності, названо кращих із кращих: досвідчених, які передають свій досвід і вміння молодим колегам і юних, енергійних, які не тільки вчать дітей, а ще вчаться й самі родзинкам педагогічних секретів, які, як росточок до сонця, прагнуть до вершин педагогічної досконалості.

Захоплюючим був конкурс «Класний керівник року», проведений в рамках цього тижня. Цікаві проекти «Я та моя класна родина», досконалий майстер-клас з виховним заходом «Екологія природи - екологія душі» в класі, визначеному жеребкуванням, інноваційні моделі структури виховног0 заходу обраної тематики, творчий захист класного іміджу разом/зі своєю класною родиною «Талантами не народжуються» - вони в підсумку принесли перемогу в різних номінаціях всім класним керівникам. А переможцем конкурсу „Класний керівник року – 2009” названо Валентину Михайлівну Медвідь.

***

 ПРИЄМНО, що продовжується тісна співпраця з батьками, які залучені до організації та проведення шкільних заходів, зі спонсорами, які приємно радують нас своєю матеріальною підтримкою. Так, на новорічне свято Товстуха Г.О. подарувала для дітей чудову штучну ялинку, яка сяяла різнокольоровими вогнями на сцені актової зали.

 Завдяки директору ТОВ «Агрікор» C. O. Москальчуку та керуючому Носівський відділенням ТОВ «Агрікор» В. І. Закалюжному всі учні школи отримали солодкі новорічні подарунки та призи під час конкурсно-розважальної програми. Вистачило й на призи для учнів 7-8 класів та 9-11 класів, які в перервах танцювального вечора з великим задоволенням та азартом розважалися та змагалися в різноманітних конкурсах.

 Свій «солодкий внесок» для проведення конкурсів на новорічному святі зробила й С. М.Кожухівська

 До речі, під час святкування 140-річного ювілею школи, як «Агрікор» так і всі підприємці села, випускники школи, надали посильну спонсорську допомогу.

 * * * *

 ЗАКІНЧУЄТЬСЯ олімпіадна сесія. Наші учні вкотре довели, що знання - річ потрібна. Добре засвоївши це правило, вони всі зусилля спрямували на те, щоб продемонструвати свій багаж знань. А він виявився достатнім, щоб наша школа зайняла почесне II місце за результатами районних змагань. «Не пасли задніх» наші вихованці й на обласному етапі, захищаючи честь району.

***

«Учитель року» - традиційний щорічний конкурс. Наші вчителі завжди в числі переможців. Нещодавно учитель англійської мови Ю. І. Нікитченко, яка стала переможцем районного конкурсу, вдало дебютувала на обласному, адже, для нашої молодої колеги це було перше й успішне випробування.

***

 АКТИВІЗУВАЛА свою роботу соціально-психологічна служба школи з приходом соціального педагога С. М. Медвідь. Енергійна, розумна, старанна, прагне підняти престиж цього напряму роботи в школі. Щоденні консультації, цікаві форми роботи з дітьми, тренінги, соціометрія та анкетування допомогли їй за три місяці роботи охопити увагою всіх учнів школи й завоювати симпатії та повагу вихованців від першокласника до випускника й не менше – колег.

***

 ПІДБИТО підсумки І етапу змагання класних родин. Серед вікової категорії 5-7 класи на цьому етапі попереду родина 7-А «Пізнайки».

 Серед 8-11 класів лідирує родина «Оріон» 10-А класу. Всі прагнуть до перемоги, адже стимулом є незвичні нагороди наприкінці навчального року для переможців у номінаціях «Суперклас», «Найкласніший клас», «Класний клас».

Огляд новин підготувала

Валентина Симоненко,

заступник директора школи з виховної роботи.

«Носівські вісті»  №7 (9075) 14 січня 2009 р.

Переглядів: 603 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
теги
Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 35
Гостей: 35
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024