Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Січень » 06
Першим відлік носівчан нового, 2010 року народження розпочав, сповістивши про свою появу на світ, хлопчик. Другого січня о шостій ранку носівчанка Лідія Сергіївна Хижняк народила первістка-сина. Тож нехай росте здоровим та щасливим - на радість своїм батькам, на добро та благополуччя  всій нашій носівській родині.

«Носівські вісті» №2(9122)

... Читати далі »

Просмотров: 566 | Добавил: Адмін | Дата: 06.01.2010 | Комментарии (0)

На Старий Новий рік люди намагалися завбачувати прикмети. Ось деякі з них:
* якщо ніч проти Нового року тиха і ясна, морозна і сніжна, буде щасливий рік не тільки для людей, а й для худоби, щедрий врожай; тепла й без снігу – навпаки;  *якщо сонце високо зійде, увесь рік буде щасливим, а
особливо добрим буде врожай садовини; 
* якщо іній рясно вкриває всі дерева, буде врожай на
зернові та гарний медозбір; 
* якщо падає м'який сніг, - на врожай, а коли тепло, то
літо буде дощовим; і
* який перший день у новому році, то й рік буде та ... Читати далі »
Просмотров: 721 | Добавил: Адмін | Дата: 06.01.2010 | Комментарии (0)

Новий 2010-й рік -- це рік металевого Тигра, що належить до Стихії Металу, талісманом якого є срібло, а серебристий колір буде приносити успіх у справах. 
Рік Тигра за китайським календарем: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010. 
Люди, народжені в рік Тигра привабливі, співчутливі, шляхетні, незалежні, працьовиті й активні в житті. Однак, Тигри можуть бути дуже імпульсивними, примхливими, неслухняними, сварливими і проявляти неповагу у ставленні до інших. 
Астропрогноз на новий 2010 рік Тигра обіцяє бути переломним в усіх відношеннях. До влади прийдуть нові люди з новою, дивною харизмою і непохитною силою переконання. З настанням нового 2010 року Тигра поступово кануть в лету сте ... Читати далі »
Просмотров: 797 | Добавил: Адмін | Дата: 06.01.2010 | Комментарии (0)

Гамбург -- одна з шістнадцяти земель федеральної республіки Німеччини, розташованої в місці впадання річки Ельби в Північне море, з населенням в 1,7 мільйона чоловік. Тож учасникам та керівникам зразкового художнього колективу «Кришталевий черевичок» залишалося лише мріяти побачити на власні очі її красу. Навіть за умови, що ще наприкінці літа вони отримали запрошення на майбутній фестиваль-конкурс, який мав проходити саме там, від члена громадської спілки «Талановиті діти України» організатора перевезень на міжнародні дитячі фестивалі українських дітей за кордон із Запоріжжя Людмили Станіславівни Пісковської. І все таки з батьківською допомогою, за суттєвої підтримки меценатів в особі Івана Івановича Куровського, який оплатив участь у фестивалі та переміщення за кордоном усіх учасників, та районної організації Партії регіонів, за рахунок яких купували квитки д ... Читати далі »
Просмотров: 720 | Добавил: Адмін | Дата: 06.01.2010 | Комментарии (0)

Вже втретє відбувся традиційний щорічний районний конкурс української народної пісні, який зібрав на сцені районного будинку культури виконавців та аматорські вокальні колективи практично з усіх населених пунктів Носівщини. Учасники розділилися на дві категорії: до першої увійшли вокалісти віком до двадцяти років, до другої -- в основному колективи з віком учасників від двадцяти років і вище.
У ході конкурсу надзвичайно багато самобутніх пісень прозвучало у залі РБК, які, на жаль, в більшості не знайомі молодому поколінню. Тож, окрім азарту змагання, усі присутні дізналися про немало цікавих і вже призабутих вокальних композицій, мали змогу насолодитися майстерним їх виконанням. 
А за оцінками журі місця переможців розділилися таким чином: у першій категорії перемогу здобув дуе ... Читати далі »
Просмотров: 565 | Добавил: Адмін | Дата: 06.01.2010 | Комментарии (0)

 Відбулася двадцять сьома сесія районної ради п’ятого скликання, на якій депутати розглянули близько півтора десятка важливих питань життєдіяльності нашого району. Втім, найголовнішим у розгляді її постало перше й, мабуть, традиційне для завершення як календарного, так і господарського року -- виконання Програми економічного та соціального розвитку району в поточному році та затвердження проекту Програми на 2010 рік. Доповідала по цьому питанню перший заступник голови райдержадміністрації Людмила Кириченко. 
Розроблена з метою забезпечення достатнього рівня стабільності та можливості прискореного розвитку економіки, підтримки малого та середнього бізнесу, реалізації програм розвитку адміністративних територій та створення сприятливого інвестиційного клімату, забезпечення ефективної політики зайнятості, зростанн ... Читати далі »
Просмотров: 579 | Добавил: Адмін | Дата: 06.01.2010 | Комментарии (0)

Багата Кутя — улаштовується на пошану добрих духів (душ) та бога врожаю, бога худоби... Ця ніч, як і всі Святі Вечори до Нового року, належить духам — і Вечеря Свята, і Ніч Свята, і Вечори Святі. На Свят-Вечір, ніби кожному місяцю присвячуючи, господині готують дванадцять страв із усієї садовини й городини, що є в господарстві, щоб якнайкраще прийняти бога врожаю і святі душі дідів-прадідів. А вони подарують у новому році ще кращий урожай. Це магічні дії — дати повний достаток на Багату Вечерю. 
  Страви готують і подають у такому порядку: 
* Кутя — обтовчена набіло пшениця з самого добірного зерна, її мішають з медом і маком. Подають першою.
* Горох та капусняк (дві страви їдя ... Читати далі »
Просмотров: 1204 | Добавил: Адмін | Дата: 06.01.2010 | Комментарии (0)

Дорогі носівчани, брати і сестри.
Ось уже понад двадцять століть у темряві цього світу ясно світить Світло Христової істини, яке прийшло на землю в день Різдва Христового. І з того часу до нині кличе нас Господь від земної суєти до вічного життя з Богом, від землі до неба, від темряви невірства до євангельської істини, від безбожної ненависті до християнської любові. Для тих, хто всім серцем прийняв істину євангельського слова, відкривається невичерпне джерело Божої любові та сили. Нині «возсия мирови свет Разума» -- Христос Спаситель, Який освітлює серця всіх тих, хто вірить у Нього -- Сина Божого Господа нашого Іісуса Христа. Бо Іісус Христос дає можливість кожному із нас відновити в собі образ і подобу Божу, щоб бути нам досконалими, як «досконалий Отець наш Небесн ... Читати далі »
Просмотров: 630 | Добавил: Адмін | Дата: 06.01.2010 | Комментарии (0)

Державтоінспекція звертається до Вас з роз’ясненням строків, порядку виконання постанов про накладання штрафу та наслідки несвоєчасної сплати штрафу відповідно до ст..307 Адміністративного кодексу України.
  Згідно ст.307 Адміністративного кодексу України, Вам необхідно сплатити штраф протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення Вам постанови про накладання штрафу. Квитанцію про сплату штрафу необхідно надати до підрозділу ДАІ за місцем проживання.
  У разі несплати Вами штрафу у строк, встановлений у ст..308 Адміністративного Кодексу України, постанова про накладання штрафу буде надіслана для примусового виконання до відділу державної виконавчої служби за місцем проживання (реєстрації), в поряд ... Читати далі »
Просмотров: 551 | Добавил: Адмін | Дата: 06.01.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024