Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Жовтень » 12
Будні міліцейської служби
У міліціонерів професія специфічна. Не виробляючи жодних матеріальних засобів, вони дбають про головне у нашому житті -- оберігають від злочинних зазіхань мир і спокій своїх співвітчизників, наше з вами життя, здоров’я та майно, постійно захищають інтереси держави і суспільства.
Діяльність правоохоронних органів визнана у світі індикатором стабільності у суспільстві. А боротьба із злочинністю є невід’ємною складовою гарантування національної безпеки, одним із визначальних державних пріоритетів. Від стану справ на цій ділянці великою мірою залежить довіра народу до влади, економічний і соціальний розвиток України, в тому числі й нашого регіону. Саме це й стало преамбулою в розмові на розширеній нараді у Носівському райвідділі міліції за участю особового складу представників суду та прокуратури, громадс ... Читати далі »
Просмотров: 595 | Добавил: Адмін | Дата: 12.10.2009 | Комментарии (0)

Зайнятість
Наприкінці вересня в Носівському районному центрі зайнятості було організовано та проведено акцію „Випускник”, орієнтовану на випускників ЗОШ міста та району. В заході прийняли участь учні 11-А классу Носівської  ЗОШ №1.
   Метою проведення заходу було знайомство учнів з роботою державної служби зайнятості, що активно проводить роботу серед молоді в сфері  профорієнтації. Під час проведення заходу учасниками робилася змога дати відповідь на запитання: „Як обрати професію? Як прийняти для себе одне з найважливіших рішень – вибрати справу до душі, за покликанням??”
  В ході акції учні знайомитися з світом професій та вимогами, які вони пред”являють до працівника, перевіряли наявність власних певних інтересів, нахилів, здібностей, індивідуально-психологічних якосте ... Читати далі »
Просмотров: 607 | Добавил: Адмін | Дата: 12.10.2009 | Комментарии (0)

Мешканці мікрорайону колишнього колгоспу імені Кірова вже встигли порадіти та оцінити роботу ніжинських шляховиків по впорядкуванню вулиці Троїцької. А відучора така ж нагода з’явилася і в цукрозаводчан, куди на вулицю Цукрозаводську перебазувалися зі своєю технікою працівники Ніжинського ПШМК. Близько кілометра асфальтівки вже буде прокладено тут найближчим часом. А загалом же до кінця сезону ніжинці, вигравши тендер, планують підлатати близько тринадцяти кілометрів носівських доріг.
 

         «Носівські вісті» №41(9109) ... Читати далі »

Просмотров: 566 | Добавил: Адмін | Дата: 12.10.2009 | Комментарии (0)

 Агропром на порозі холодів
За оперативними даними станом на 5 жовтня у районі намолочено 112,507 тисяч тонн зернових та зернобобових культур (без кукурудзи, які зібрані на площі 32212 гектарів при середній врожайності 34,9 цнт/га, що на 3,1 центнера нижча, ніж у минулому році.
  На цю ж дату зібрано 1500 гектарів кукурудзи при середній врожайності 70 центнерів на круг.
  Не зважаючи на надзвичайно несприятливі, посушливі умови цьогорічної  посівної, господарства району практично справилися з сівбою озимого ріпака, під який у цьому році виділено 2600 гектарів. Крім ріпаку, решту озимих культур вже висіяно на площі 8650 гектарів, що становить понад 70 процентів. Наразі на 5550 гектарах вже отримано сходи, лише половина з яких, зважаючи на відсутність дощів, на жаль, перебуває  у зрідженому стані ... Читати далі »
Просмотров: 701 | Добавил: Адмін | Дата: 12.10.2009 | Комментарии (0)

На порозі опалювального сезону
З початком сезону холодів у природі потреба у теплі в оселях стає заголовною і життєво необхідною. «Блакитний» вогник сучасних зручностей хоч і обходиться споживачам з кожним роком все дорожче, таки найбільше гріє у зимову негоду, а тому турботи про безперебійність його роботи близькі кожному, надто за професійним обов’язком колективу КП «Носівські теплові мережі». Останніми роками з ряду причин, більшістю фінансових підприємству доводилося далеко не просто відвойовувати своє місце на ринку теплопостачання, зміцнювати репутацію партнера надійного і спроможного жити не тільки днем сьогоднішнім, а й працювати на розвиток.
Нині вже можна сказати, що найбільші труднощі залишилися позаду. У цьогорічний опалювальний сезон КП вступає чи не вперше за тривалий час без боргів з боку своїх споживачів. Щоправ ... Читати далі »
Просмотров: 573 | Добавил: Адмін | Дата: 12.10.2009 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024