Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2010 » Квітень » 27
Нещодавно в м. Носівці побував головний спеціаліст по глинолікуванню Інституту екології людини Назаревич Р.А., який прочитав цікаву лекцію про те, як в сучасних екологічно складних умовах підтримувати стан здоров'я на належному рівні з допомогою білої каолінової глини. Руслан Андрійович привіз для ознайомлення книгу, яку написав разом з соратником, також спеціалістом по глинолікуванню О.І. Шалагіним. Книга «Глина -- Перші ліки Землі» явилась результатом багаторічних досліджень та практичного застосування в лікуванні хворих.
Р.А.Назар^вич -- нащадок лікаря Запорізької Січі, який тривалий час рятував поранених козаків, починаючи прямо з поля бою, цілющими та бактерицидними глинами. Так, дійсно, на Запорізькій Січі добре зналися на цілющих властивостях глини, кисет з нею завжди був прикріплений на поясі в кожного козака, а використовували її для лікування різного роду поранень, при опіках, обмороженнях, при отруєннях. В глиняній воді козаки прали білизну, і не виполіскуючи, висушували та одягали її та тіло, бо добре знали про антисептичні властивості глини.
Лікувальна дія глини розглядається в цій монографії з точки зору теоретичної біофізики і молекулярної біології, наголошується на тому, що для лікувальних цілей можна використовувати тільки глину з вібраційним енергетичним полем типу радіохвиль довжиною в межах 7,95 -- 8,0 м, а це відповідає довжині хвилі здорової кл ... Читати далі »
Переглядів: 1424 | Додав: Адмін | Дата: 27.04.2010

Тиждень
Таки переконливо сказано класиком: «Кадри вирішують все». Це твердження витримало перевірку вже не одним поколінням і, здається, вже не вимагає доведення. Адже переконувались в минулому і що не день наразі, що від управлінських кадрів справді залежить багато -- від їх досвіду і професійності, відповідальності, уміння бути організаторами, тобто працювати з людьми і вести їх за собою, зрештою, бути патріотами й готовими реалізувати ідею держави, яку здійснює її керівництво.
 Нині наш Президент Віктор Янукович, його позиція, конкретна політика пряма, як і в минулому на посаді Прем’єр-міністра, -- порядок, дисципліна, повернення України на шлях стабільності, успішного економічного й соціального розвитку.
 Немає сумніву, професійній команді Януковича поставлена мета по плечу. Всього лиш приклад з приводу. Вистачило тільки однієї бесіди особисто Президента і Прем’єра Миколи Азарова з некерованим столичним мером при помаранчевій владі й він взявся за роботу, спустився з космосу до проблем киян.
 Очевидно, цей урок мусять засвоїти всі, хто прийшов на посади після кадрової ротації в управлінських регіонах. Чернігівщина зі своїм губернатором. Єдиним в Україні, який залишився на посаді, безперечно, завдяки заявленій попередньо управлінській політиці, яка вкладається ... Читати далі »
Переглядів: 453 | Додав: Адмін | Дата: 27.04.2010

теги
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024