Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Вересень » 21 » Свято, що об’єднує
21:50
Свято, що об’єднує
Широко та масово проходило відзначення в районі Дня фізичної культури та спорту, ознаменувавшись численними спортивними баталіями в різних видах спорту. Втім, найбільше турнірів відбулося на базі Носівської дитячо-юнацької спортивної школи. Тут у змаганнях з волейболу брали участь п’ять команд з кількох населених пунктів. А переможцем стали волейболісти червоно партизанського „Агрікору”. Призерами цих змагань стали й спортсмени носівського „Аграрію” та мринської „України”. Чимало шанувальників та любителів зібрали й змагання з настільного тенісу, де за перемогу боролося шість команд. Переможцем цього турніру стала команда „Аграрію”, їм поступилися команди, які виступали від ПП Колесник та ПП „Агропрогрес”. В особистому заліку кращими спортсменами турніру стали Олександр Скиба та Юлія Кудрявцева, хороші результати показали також Андрій Броварець, Віталій Сеник, Аліна Жигун, Наталія Бондар.
 Святкування продовжувалося й наступного дня, де за перемогу боролися кращі з кращих серед футболістів та спортсменів, що змагалися в перетягуванні канату. Приємно, що кращою командою футбольного турніру стала команда „Цукровик”, яка, не зважаючи на те, що це підприємство вже другий рік не працює, бодай у спорті підтримує високу марку цукроварів. Друге-третє місця -- за лихачівським „Маяком” та носівським „Автомобілістом”.
До речі, команда цукровиків стала переможцем і в змаганнях з перетягування каната. Команди-переможці всіх турнірів отримали кубки, пам’ятні призи та почесні грамоти та дипломи. Потрібно сказати, що це прекрасне спортивне свято в Носівці відбулося завдяки фінансової підтримки народного депутата від фракції БЮТ Івана Івановича Куровського.
В. ОПРИШКО.
«Носівські вісті» №38(9106)
Читайте інші матеріали «Носівських вістей»
Переглядів: 554 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Chez  
А не Куровського???

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024