Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Листопад » 9 » Святкували з осінню
21:18
Святкували з осінню
З дитячих років ми звикаємо до чарівної  осінньої краси. Любимо бувати цієї пори в садах, лісах, на полях, милуватися різноманітними різнокольоровими листочками, осінніми ніжними квітами.
З давніх-давен люди святкували з осінню, яка приходить зі щедрими дарами, високими врожаями. Саме такою вона нещодавно завітала і до учнів Носівської ЗОШ I-III ст. №2. Першокласники разом із вчителем групи продовженого дня Марією Сергіївною Заболотною провели дуже цікаве свято «Осінь -- найпрекрасніша пора року».
На святі був присутній спеціаліст найвищого класу з досвідом в агрономічній діяльності Володимир Васильович Федченко, який привітав усіх учнів, батьків, гостей свята з початком осені, зі збором граного цьогорічного врожаю. Свято було переповнене піснями, хороводами, прислів’ями, приказками, загадками про осінь. Чого вартий один танок косарів, який виконали учні 1 класу Богдан Легенький, Артем, Сало та Арсен Манок’ян! Задаровували присутніх своєю цирковою програмою і вихованці директора будинку культури Носівського цукрового заводу В.О.Ємця.
У проведенні свята брали участь і батьки першокласників. Так, Людмила Сало і Людмила Кирилова заспівали пісні в подарунок всім присутнім, від яких на душі ставало ще тепліше, ще затишніше.
Ми, батьки, в свою чергу хочемо подякувати за таке чудове свято учням 1 класу, організатору -- заслуженому вчителю України Марії Сергіївні Заболотній, вчителю музики Носівської ЗОШ №2 В.А.Макусі, В.О.Ємцю, побажати їм міцного здоров’я, успіхів у навчанні, натхнення на працю та процвітання, здібних та вдячних учнів, сімейного благополуччя і затишку.
О.ЛЕГЕЦЬКА.

        «Носівські вісті» №45(9113)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 683 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024