Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Листопад » 30 » Служба „102” повідомляє
20:15
Служба „102” повідомляє
У ТАКИХ СОВІСТЬ МОВЧИТЬ
Не докори сумління, не муки совіста, а швидше за все страх викриття за скоєне змусили червонопартизанця Олександра Г. зізнатися в тому, що це саме він на початку листопада вечірньої пори поцупив мопеда свого односельчанина Д. Втім, навіть явка з повинною навряд чи суттєво пом’якшить злодюжці майбутній вирок, бо ж відповідати все одно доведеться згідно зі ст.185 КК України. Зрештою, як і його односельцю К., котрий напередодні також здійснив крадіжку з дачного будинку – мопеда «Верховина» та бензопили «Дружба».
До речі, останнім часом Червоні Партизани стали чомусь популярними у «транспортних» злодіїв, оскільки до чергової частини райвідділу надійшла ще одна заява від мешканця Червоних Партизан І. Про те, що в ніч на 20 листопада з його дачного будинку також пропав мопед «Верховина». Правоохоронці відпрацьовують усі ймовірні версії щодо пошуку спеціалізованих злодіїв.
«ТРАНЗИТОМ» … НА ТОЙ СВІТ
Дорожньо-транспортна пригода, що сталася на 26-му кілометрі автошляху Кіпті-Глухів-Бачівськ за участю автомобіля «Форд-Транзит», коштувала життя його пасажиру, мешканцю Киселівки С.. Ще один пасажирз численними травмами був доставлений до Ніжинської лікарні.
МАТЕРІАЛЬНІ ЦІННОСТІ ВРЯТУВАЛИ.
ЖИТТЯ – НІ
Вечірньої пори 23 листопада через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі сталася пожежа у господарстві мешканців Сулака Г. Вогнем знищено підлогу та перекриття житлового будинку, та найважливіше, що пожежа забрала життя восьмидесятитрирічного чоловіка.
ЗНОВУ КРАДІЖКА. У МАГАЗИНІ
В ніч з 19 на 20 листопада невідомі особи здійснили крадіжку товарно-матеріальних цінностей з магазину приватного підприємця з Козар. Пошуки зловмисників продовжуються.
КОМУ ПОТРІБНІ ЧУЖІ ПАСПОРТИ?
17 листопада до райвідділу міліції надійшла письмова заява від громадянки Є. про те, що кілька дніві тому невідомі особи здійснили з її будинку два паспорти. Хто тепер зможе ними скористатися і з якою метою – наразі залишається невідмим.
ЗНОВУ ВІДЗНАЧИЛИСЯ ЧЕРВОНОПАРТИЗАНЦІ: ЗАМІСТЬ ЗБРОЇ ТА ВИБУХІВКИ – НАРКОТИКИ
В ході оперативно-профілактичного відпрацювання в населених пунктах операції «Зброя та вибухівка» під час санкціонованого обшуку у домоволодінні мешканця Червоних Партизан В. працівники міліції виявили та вилучили у господаря десять грамів зеленого листя, яке за своїми ознаками ідентичне листю коноплі. Ведеться перевірка.
«Носівські вісті» №48(9116)
Читайте інші матеріали «Носівських вістей»
Переглядів: 584 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024