Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2012 » Січень » 18 » Міліцією розкрита крадіжка цукру
22:14
Міліцією розкрита крадіжка цукру
Працівники Носівського РВ УМВС вранці 17 січня затримали зловмисника, який увечері 16 січня скоїв крадіжку з вантажівки прямо на ходу. Увечері до чергової частини надійшло повідомлення, що в Носівці невідомі особи, на ходу пошкодивши тент кузова фури «Даф», викрали 4 мішків цукру. Співробітники групи швидкого реагування, які прибули на місце події, проїхали маршрутом руху фури, звертаючи увагу на найменші дрібниці і знайшли багато слідів, що належали зловмисникові.

Серед незаперечних речових доказів - мішок цукру і сліди легковика, який, ймовірно, забирав інші мішки. Поспілкувавшись з громадянами, які ймовірно могли бачити злодія біля цукрозаводу, а також транспорт, який міг перевозити викрадене, міліціонери визначили коло потенційних підозрюваних. Оперативники виділили з усього кола кількох чоловіків, які фізично змогли б це зробити і почали перевірку, згодом зупинившись на одному молодику. У свою чергу співробітники ДАІ проаналізували транспорт, який того вечора рухався у вказаному районі. Зіставивши факти, міліціонери вийшли на зловмисника і затримали його, повідомляє ecity.cn.ua.

Під час спілкування з правоохоронцями чоловік розповів, що він побачив як з території цукрозаводу виїжджає вантажівка з солодкою продукцією. У голові відразу дозрів зухвалий план як заволодіти мішками з цукром. Коли вантажівка пригальмувала перед залізничним переїздом, хлопчина складним ножем розрізав тент і проник всередину, після чого прямо на ходу почав викидати мішки з цукром.

Викинув їх аж 4, акуратно заховав у кюветі і попрямував на Носівський залізничний вокзал щоб знайти покупця. Там підійшов до незнайомця на легковику, який відразу погодився купити цукор, не питаючи про його походження, хоч і здогадувався. Приїхавши на місце, завантажили в багажник мішки, людина розрахувався за товар. Комбінатор поклав собі в кишеню 850 гривень, його настрій значно покращився - тепер можна було непогано гульнути, в голові він вже почав вибирати установи, де витратить гроші. Але до гарного відпочинку у злодія так і не дійшло, бо вранці він був затриманий міліцією. Порушено кримінальну справу за статтею 185 ч.2 Кримінального кодексу України - «крадіжка», карається позбавленням волі на строк до 5 років. Триває слідство.
Переглядів: 573 | Додав: Адмін | Теги: Міліція, цукор, крадіжка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024