Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Листопад » 9 » Із нами Бог і небайдужі люди
20:43
Із нами Бог і небайдужі люди
    Конкретна справа
  Дякуючи Богу і добрим людям, спільними зусиллями таки продовжуємо впорядковувати кладовище по вулиці Гагаріна: із вдячністю і доброю пам’яттю про полеглих визволителів нашого краю у ювілейний для України рік завершення війни на її території й святої шани до рідних і близьких, прах яких знайшов тут вічний спокій.
Хочу від усього серця подякувати керівникам району О.П. Самокиші та І.І. Пугачу, які заохотили і продовжують підтримувати цю добру справу, переймаючись повсякчас проблемами великої околиці міської громади. 
Немало виявилось добровільних помічників, які у вільний час безкоштовно працюють на будівництві, впорядковують кладовище. Вирубували зарослі і в ці вихідні, зокрема, на громадських роботах -- безробітні від центру зайнятості, окремі представники прилеглих вулиць. Поки дозволяє погода цю роботу потрібно продовжувати, тож запрошуємо всіх, хто небайдужий, а також і працівників Носівської міськради, депутатів: підставте, будь ласка, плече громаді хоч у цій конкретній справі.
Щойно ми одержали істотну допомогу від керівника сільгосппідприємства «Агродім» з Бахмача, нашого земляка Валерія Миколайовича Давиденка, підприємця з Носівки В.М. Давиденко -- металоматеріал на дах. А повністю здійснити задумане -- завершити спорудження каплички з подальшим будівництвом огорожі довкола більш, як на 200 метрів та підведення водогону до кладовища пообіцяв на наше прохання наш депутат І.І.Куровський. Від усієї душі дякуємо шановному Івану Івановичу й усім-усім, хто поруч із носівчанами. Толока триває, прилучайтесь до доброї справи усі, а завтра ми станемо поруч на вашій околиці міста, села… Ми найщиріше будемо вдячні вам.
Ольга Макарівна ПЕРЕВ’ЯЗКО,
координатор громадської толоки по впорядкуванню кладовища.
Тел. (067)755-03-91. 

        «Носівські вісті» №45(9113)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 620 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024