Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Березень » 11 » Чудасія в ресторані
15:38
Чудасія в ресторані
Молодий здоровило у колі веселої компанії, що засіла в носівському ресторані «Українка», хилив чарку за чаркою. Під закриття всі розбрелися, а їх друг десь сховався. Вирішив іще і ніч погуляти. Забрів на кухню, набрав делікатесів. Сокирою, що рубають м’ясо, відбив замок на дверях буфету. Взяв коньяк, горілку, шампанське і засів у залі. Спиртне лилося рікою.
 Вранці працівники харчувального закладу прийшли на роботу і своїм очам не повірили. За столом сидів вчорашній відвідувач. Біля нього і на підлозі стояли гори пляшок — випиті і нерозпиті. Василь (ім’я змінено) почувався, як у тій пісні: «І над панами я пан».
 Випивоха не чинив опору оперативникам. Сплатив штраф і вартість нанесених збитків, заподіяних протягом ночі, проведеної у ресторані. Звучить же!
 Схожий випадок (перший мав місце кілька років тому) стався нещодавно після весілля. Весільний батько випив зайву чарку і став «виходити з колії». Щоб не зіпсувався настрій гостей, його попросили потихеньку піти додому. Здавалось, чоловік послухав. 
  Весілля закінчилося, гості розійшлися, ресторан зачинили. Вночі сторожі «Торговельного центру», що через дорогу, побачили: на «козирку» над вхідними дверима «Українки» стоїть чоловік, який, відкривши вікно, вийшов із залу. Хотів, мабуть, злізти. Але не було можливості. Охоронці подумали: злодій і подзвонили черговому райвідділу внутрішніх справ. 
 Міліціонери, які прибули, зв’язалися з директором ресторану. Світлана Вовк переконалась, що це не злодій. Та й зляканий чоловік пояснював, що він нічого не крав, а весільний батько. Працівники, які закривали харчевню, не зробили обхід. І тому залишився захмелілий чоловік, котрий заснув десь у закутку чи в туалеті. Коли протверезів, шукав вихід із неприємної ситуації. 
  Висновок: щоб у ресторані не ночувати, треба міру знати. 
  М. КОХАН.

«Носівські вісті» №9(9185)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 528 | Додав: Адмін | Теги: випивка, весілля, Ресторан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024