Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Серпень » 13 » Андрушко повернувся. З оптовою базою.
20:05
Андрушко повернувся. З оптовою базою.
Магазин "Все до столу" підприємців Андрушків був свого часу одним із найпопулярніших у центрівських носівчан. Тому й розчарувалися постійні покупці, як господарі здали приміщення в оренду. Та в столичних бізнесменів справи не склеїлись навіть з ремонтом. Тому й повернувся Анатолій Олександрович з родиною "на круги своя". Лишень не з торгівлею в роздріб, а оптом, знову порадувавши пересічних покупців. Адже ціни в оптовому Андрушків на 20-30 відсотків нижче роздрібних, що для нашого часу особливо не тільки втішно, а й значимо.
 
 Родина справа

  За плечима Анатолія Олександровича Андрушка – великий досвід не тільки організатора-виробничника, будівельника. Одним із першим він почав торувати підприємницьку стезю і здобув визнання носів чан на цьому поприщі. Адже завжди орієнтувався на те, що насамперед потрібно людям, істотно заповнюючи прогалину в  сфері побутово-комунального обслуговування, підприємницької діяльності.
  Певна річ, торгівля нікого ще бідним не робила. І все ж за нинішньої ситуації й хліб нерідко буває глевким. Андрушко, було, не тільки від розчарування здав у оренду приміщення свого колишнього магазину «Все до столу», який уже немало носівчан обрали для себе, задовольняючись культурою обслуговування, асортиментом товарів, навіть доступними цінами. Та в заїжджих орендаторів задум облаштувати оптову торгівлю в Носівці не вдався. Побоялися чи то конкуренції, чи кризи.
  Анатолій Олександрович, незважаючи, що молодість уже за плечима й здоров’я підводить, вирішив ще раз засвідчити, що є порох у порохівницях і власним прикладом показати, як слід працювати, щоб і земляки поважали, і собі не в збиток.
  Оптова база ветерана наразі, вважай, на сімейному підряді. Уміло виконує обов’язки виконавчого директора і менеджера син Станіслав Анатолійович. І донька Світлана завжди люб’язно зустрічає покупців, порадить  виборі покупцям, які вже звернули увагу, що ціни в Андрушковому магазині на рівні оптових в столичних базах. А це на 20-30 відсотків нижче роздрібних. В сімейному підряді своїми для господарів і відвідувачів почувають себе продавець Олена ……….. та вантажник Максим Шевченко. Невістка Інна сином Денисом допоки покупцями заходять до магазину. А там, дивись, і вони стануть поруч із чоловіком і батьком Станіславом Анатолійовичем, продовжуючи родинну справу – служити людям.
 

«Носівські вісті» №32(9100)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 843 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024