Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Серпень » 12 » Служба „102” повідомляє
12:25
Служба „102” повідомляє
Ближче до людей -- ближче до проблем

Благословивши своїх колег на нову форму роботи, навіть за умови, вважай, п’ятдесятивідсоткового некомплекту особового складу начальник носівських міліціонерів Григорій Ковтун вже має чим похвалитися: оперативно-профілактичне відпрацювання першого за графіком населеного пункту -- Червоні Партизани -- дало свої позитивні результати. Й першими в цьому невтішному списку „постраждали” червонопартизанські підпільні гуральні. Таким чином, міліціонери виявили та вилучили у самогонниць сімдесят п’ять літрів закваски та п’ятнадцять літрів самогону. Зрозуміло, цією кількістю список підпільних „баб Мух” не вичерпується, тож осередки самогону тепер будуть під посиленим наглядом правоохоронців. Не поталанило й місцевим наркоманам, оскільки у житловому будинку громадянина К. також було виявлено та вилучено листя й стебла коноплі, тепер за ознаками ст.. 309 ч.1 вирішується питання про порушення кримінальної справи стосовно любителя нарковмісного гербарію.
Цікаво, що розглянувши заяву однієї з мешканок червонопартизанського регіону, правоохоронці розкрили відразу два злочини. Так, до міліціонерів звернулася громадянка С. із заявою про те, що в один з попередніх днів до неї звернувся малознайомий односельчанин й шахрайським способом (залишивши начебто у заставу велосипед) заволодів її двомастами гривнями. В ході оперативно-розшукових заходів виявилося, що велосипед той марки „Мінськ” темно-синього кольору шахрай вкрав у мешканця Іржавця, громадянина Л. Вирішується питання про порушення стосовно крадія-шахрая кримінальної справи.
ХОЧ І П’ЯТНИЦЯ, ТАК НЕ ТРИНАДЦЯТЕ Ж
Відразу двома трупами відзначилася в місті остання липнева п’ятниця. Так, буквально опівдні по телефону „102” надійшло повідомлення про те, що на вулиці Суворова знайдено труп 56-річного чоловіка без ознак насильницької смерті. А вже ближче до вечора – знову телефонне повідомлення: за гаражем одного з банків виявлено труп чоловіка віком 40-45 років середньої статури, вдягнутому спортивний костюм синього кольору, сині кросівки та рубашку такого ж кольору. Особлива прикмета померлого: пластмасовий протез правої ноги по коліно. Труп не вдалося ідентифікувати, тож по даному факту орієнтовано особовий склад, сусідні МРВ УМВС області, а також прохання до всіх, кому щось відомо по даному факту, зателефонувати до райвідділу.
Б’ЮТЬ. ГРАБУЮТЬ. І ЗНОВУ РІЖУТЬ
До міліції звернулася сорокадвохрічна носівчанка П. Із заявою про те, що у неділю близько сімнадцятої години дня в ході сварки громадянин П. Наніс їй тілесні ушкодження...
А ось мешканця Вишгорода останньої липневої п’ятниці буквально серед білого дня на автодорозі Носівка-Макіївка, за його словами, невідомі не просто побили, а ще й відібрали мобільного телефона „Нокіа”...
Несвятковою виявилася неділя, 2 серпня й для мешканки Носівки 35-річної К, яку цього дня в ході сімейної сварки співмешканець М. вдарив у живіт ... кухонним ножем. Кухонний ніж з бурими плямами та згустками крові вилучено з місця пригоди. Жінка -- в лікарні, співмешканець -- в ізоляторі тимчасового тримання.

«Носівські вісті» №32(9100)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 724 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024