Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Серпень » 11 » Команда, без якої нам не жити
19:19
Команда, без якої нам не жити

 Вже не один десяток років очолюючи районну ветеринарну службу, часом подумки повертаюся в той вже такий далекий сімдесят сьомий, коли вперше прийшов сюди. Й з радістю для себе відзначаю, що не зважаючи на прожите й пережите, тут зуміли зберегти найголовніше -- традиції збереження та забезпечення кадрового потенціалу служби. Вдивляючись у свій постарілий яблуневий сад, мимоволі згадую своїх колишніх колег, які садили й у різні роки його доглядали, зберігши для наступного покоління -- Я.М. Кучеренка, В.С. Кліща, Г.С. Драган, П.Д. Шутий, Г.М. Гавриленко. Добрим наставником для багатьох, вчителем та наставником зарекомендував себе М.Ф. ШИша, Свій професійний слід залишили в душах молодих завідуючі дільничними лікарнями М.К. Масловський, М.К. Ширіпа, Л.Ф. Сировець. Й сьогодні поруч з ними М.К. Лукаш, В.І. Приходьмо, С.Г. Кривоший, С.Ф. Сугоняко, Т.А. Моргун, г.І. Чичинда, В.І. Брик, Г.І. Лепель. Вже немає змоги спитати професійної поради чи просто побажати доброго здоров’я у Г. Грудини, О. Михайленко, К. Панченко, В. Корняш, О. Романченко, І. Миронець, А. Кирієнко, О. Лященко, М. Зайдель. У світлій пам’яті про себе відійшли за межу вічного. Та зерна всього того доброго, професійного та людяного, посіяні ними, впали та проросли іншими добрими та благородними справами. Зайдіть на територію ветлікарні. Чистота, порядок, розмаїття квітів -- все це повсякчасна праця начальника районної ветлікарні А.І. Бабарико та його помічників В.Г. Чередниченко, В.М. Щербакової, О.І. Федосенко, О.І. Буняка, А.Г. Полуніної.
Непросто об’єднати навколо себе однодумців, надто, якщо це люди, не об’єднані одними службовими обов’язками. Втім, своєю вдачею, вмінням об’єднати колективи райветлікарні та лабораторії заслуговує на пошанівок голова профкому А.О. Савченко, яка за свою творчу громадську роботу була нагороджена Дипломом II Всеукраїнського огляду-конкурсу. Роботу своєї бухгалтерії на високому рівні зуміла організувати О.О. Баклан. Втім, на висоті й технічний персонал -- М. Кратко, Г. Пелехай, В. Федько, І. Минко. А.А. Федченко.
Шаную і з великою повагою ставлюся до роботи директора райветлабораторії В.П. Рудюка, який багато років очолює цей колектив, де працює багато старанних, грамотних спеціалістів -- В.І. Трухан, Г.М. Мариняко, Г.М. Лисенко, Т.М. Махлай, Н.М. Удовік, П. Товстуха. А.М. Лук’яненко, Г.М. Дітківська, О. Драбинога. Не варто забувати й того, що як би не була організована робота ветеринарної служби в нашому районному центрі, без злагодженої роботи дільничних лікарень на селі, а їх у нас чотири, без належної інспекторської роботи, яку проводить М.В. Удовік, вона не вважатиметься належною та відмінною. Втім, якщо обставини й розділили останнім часом нашу службу на державну, господарську та приватну, то люди залишилися одні й ті ж -- досвідчені, працьовиті, віддані своїй професії. Відтак приємно завжди співпрацювати з ветлікарями В.І. Шелестом, Гламазденком, В.М. Матюшком, А.І. Бобир, В.В. Сергієнко, В.О. Самойло з агрофірм „Вікторія”, „Нива”, „Агропрогрес”, „Колорит-агро”, „Земля і воля”. Зрештою, як і з підприємцями, завідуючими ветаптеками В.О. Оксимець та Н.Д. Сироватко, котрі забезпечують населення ліками, преміксами та іншими препаратами для лікування тварин та птиці.
 Все це люди, котрі працюють у системі ветеринарної медицини зараз, котрі мають величезний досвід, який запроваджують на практиці самі і яким щедро діляться з молодшими колегами, передаючи їм свої кращі традиції -- професійності, сумлінності та працелюбності. А ще -- відчуття командності, де кожен вкладає свій посильний внесок у спільну справу. У нашому випадку це -- найперше й найголовніше завдання ветеринарної медицини -- збереження здоров’я людей нашого району.
В. ЧОРНОЗУБ,
начальник управління ветеринарної медицини в Носівському районі.

«Носівські вісті» №32(9100)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

 

Переглядів: 689 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024