Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Травень » 26 » СВЯТО МУЗИКИ І ТАЛАНТУ
17:43
СВЯТО МУЗИКИ І ТАЛАНТУ
  Того останнього робочого дня тижня було людно у районному будинку культури. Носівчани збиралися на звітний концерт Носівської школи мистецтв. Зал був повний, а це не лише заспокоювало дещо організаторів, але й надихало безпосередніх учасників, адже вони вперше вийшли звітувати не лише перед батьківським загалом, а на районну сцену. І певно, запрограмовані на успіх, саме цієї весни наші митці вокально-музично-хореографічного мистецтва мали заявити про себе зі сцени районного будинку культури. Бо саме на вінці нинішнього навчального року школа особливо пишається своїми вихованцями, які щороку беручи участь у профільних конкурсах різного рівня, без нагород не поверталися. Однак нинішній рік став особливо переможним. І це не просто радує,ьце вкотре переконує, що Носівщина -- надзвичайно щедра на таланти, на педагогів, які зібралися у нашому храмі музики і мистецтва, аби передати свої вміння дітям. І те, що їм вдалося зробити -- це просто неймовірно: красиво, професійно, витончено і... незабутньо. Бо тамде музика, де мистецтво, інакше бути й не може.
   Нинішнього року школа мистецтв могла б організувати концерт лише з переможців, адже виступ кожного - це як окрема стрічка у вінку мистецтва школи.
   - Останніми роками організатори конкурсів зробили таке позитивне нововведення, розділивши виступим на вікові категорії дітей, що дає можливість саме юним взяти участь і проявити себе, відчути, що таке конкурс і участь у ньому наших юних вихованців. І це дало свої вагомі результати,- не приховуючи гордості за школу, колектив і учнів говорить її директор В.О. Куклюк.
Обласний конкурс солістів виконавців на інструментах та вокалістів був першим випробуванням для юної піаністки Яни Андрушко (викл. Л.С. Дягель) та вокалісти Маріанни Шульги (викл. Л.В. Комаринець). Обидві посілі переможні місці. Маріанна -- перше, а Яна у своїй категорії - третє.
   8 Всеукраїхнському юніорському конкурсі вокальної, диригентської та інструментально - виконавської майстерності високо оцінили рівень підготовки і виступу наших дітей. Зокрема, піаністки Ярослави Овдієнко(викл. Н.А. Лук’яненко), для якої це не перша перемога, і сподіватимемося, не остання. Вона разом із Денисом Кумком (викл. Струкова В.І) отримали срібні дипломи, а гітаристка Інна Бражник (викл. Л.П. Кобко) - золотий. Інна стала кращою і вобласному конкурсі „Струни серця”, а Богдан Пиж (викл. Л.П. Кобко) -- друге. Стала третьою в області на теоретичній олімпіаді Ірина Криволап (викл. І.М. Михед).
   Особливо хочеться згадати виступи хорового колективу (викл. Л.В. Комаринець) та оркестру народних інструментів (викл Т.С. Куклюк). Обидва колективи визнані кращими в області.
   Обласний конкурс хореографічних колективів приніс відразу два дипломи третього місця „Світлячку” зі школи мистецтв.
   Проте на звітному концерті демонстрували свої мистецькі вміння багато інших талановитих дітей, майбутніх переможців, закоханих у музику,може того й не усвідомлюючи, однак, переконана, не менше за своїх викладачів.
   Особлива настрій піднесеності, відчуття прилучення до прекрасного і вічного зібрали на свято музики і таланту.
   Н. КАЛЮЖНА.
  «Носівські вісті» №21(9089)
   Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

 

Переглядів: 651 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024