Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Травень » 18 » Новини спорту
16:24
Новини спорту

На кубок земляка-героя
З нагоди Дня Перемоги в Червоних Партизанах вже вдруге відбувся турнір з футболу на кубок Героя Радянського Союзу Миколи Симоненка. Цього разу за нього змагались три команди -- носівський „Автомобіліст”, з цукрового заводу та команда місцевого ТОВ „Агрікор-Холдінг”. Останні і стали переможцями, буквально на останніх хвилинах матчу, перехопивши лідерство в „Автомобіліста”. Таким чином перехідний кубок цьоро року перейшов від минулорічного переможця -- команди з Лихачева у Червоні Партизани. А крім того, участники гри нагороджені грошовими винагородами та грамотами.
Слід відзначити також високий рівень організації турніру, який забезпечило ТОВ „Агрікор-Холдінг”. Для більш ніж двохсот вболівальників, які того дня прийшли на стадіон, були створені всі умови для комфортного відпочинку та насолоди від напруженого і цікавого футбольного видовища, що розгорнулося на полі.
Р.СКРИПЕЦЬ,
голова червонопартизанського фізкультурно-спортивного клубу.

Кубок „Весняного проліска” у „Автоперевізника”
Традиційний турнір з міні-футболу „Весняний пролісок” відбувся в Степових Хуторах з нагоди Дня футболу. У змагання, які відбулися за підтримки місцевого ПП „Агропрогрес” взяли участь сім команд -- по дві з Степових Хуторів, цукрового заводу, автоперевізників та команда з Коломійцівки. У результаті кубок переможця здобули футболісти „Автомобіліста”, друге та третє місце за цукрозаводчанами. Призерам вручені грошові призи та дипломи.
В.ОПРИШКО,
голова РО ФСТ „Колос”.
 
 НОСІВЧАНИ ВИБОРОЛИ УЧАСТЬ У  ФІНАЛІ
На базі Носівської ДЮСШ пройшли полуфінальні змагання з футболу „Шкіряний м’яч” серед дітей 1996 року народження. За право грати у фіналі змагалися три команди: з Носівки, Чернігова та Прилук. Гра проходила за круговою системою. У першому й другому турах, зійшовшись  в двобоях з Черніговом  та Прилуками наша команда ( тренер Ю.Шиша) виборола перемогу з рахунком 4:2 проти чернігівців та, відповідно, 2:1  проти прилучан. Зокрема і кращим бомбардиром змагань визнано носівчанина Іллю Стеценка. У третьому турі змагалися команди Чернігва і Прилук, останні поступилися з розгромним рахунком 3:0 на користь чернігівців.
   Таким чином,  на фіналі, який відбудеться в Мені 28 травня, будуть грати чотири команди: дві з Чернігова, носівська та з Новгород-Сіверська.
Г.Будлянський,
директор носівської ЖЮСШ.

        «Носівські вісті» №19(9087)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 671 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Пацак  
Молодці! Значить не всі дудлять пиво і курять травку biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024