Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Квітень » 27 » Кому потрібні талановиті діти?
16:48
Кому потрібні талановиті діти?
 

Моя стаття не філософський твір-роздум, оскільки я не маю наміру втомлювати читача своїми умовисновками. Скоріше, це мій лист-подяка.

 Талановиті діти в районі є і вони потрібні. Потрібні своїм батькам, котрі незважаючи ні на які глобальні кризи і потрясіння, за власний кошт організували поїздку команди Носівської СЮТ у складі учнів другої школи Олександра Гречуна та Максима Сала на обласні змагання з початкового технічного моделювання, що відбулись у Чернігові. Хлопці гідно представили Носівщину, успішно виступивши на всіх етапах і виборовши третє командне місце. При цьому в особистому заліку Олександр став найкращим в номінації "Подарунок другу", а Максим третім в номінації "Міні-планер". То ж природно, що свої перемоги вони присвятили найближчим людям.

 Маленькі таланти потрібні й досвідченим педагогам-керівникам. Таким, як директору ЗОШ №2 Н.І. Пасічник, директору районної СЮТ В.В. Кияниці та методисту цієї установи Н.О. Довбиш. Ці дорослі, є з числа тих, хто й до сьогодні не втратив Божої іскри зв'язку з дитинством. Саме завдячуючи їх турботам підготовка і поїздка команди до Чернігова пройшли успішно.

 Нарешті, такі діти як Саша і Максим потрібні своїм вчителям. Своїми посмішками вони освітлюють все довкола, заряджають позитивною енергією. Наполегливістю та творчим пошуком вони спонукають своїх дорослих наставників до професійного росту. А відмінними результатами у навчанні та вдячністю вони посилюють у своїх учителів відчуття недаремності вибору професії. Прокинувшись вранці, хочеться йти на роботу, до своїх учнів і втілювати з ними нові ідеї, приймати участь у конкурсах і виставках і просто жити - бо в нас є талановита молодь, а значить є майбутнє!

 

 

 Керівник гуртків ПТМ та

 оригамі СЮТ О.Ф. Довбиш.

«Носівські вісті»

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

 

Переглядів: 857 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024