Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Квітень » 13 » Головне – доброта і милосердя
20:02
Головне – доброта і милосердя
8 квітня розпочався Всеукраїнський місячник Червоного Хреста

Товариство Червоного Хреста України – добровільна гуманітарна всеукраїнська громадська організація. Завдяки масштабам своєї діяльності, досвіду роботи, розгалуженій структурі організацій, широким міжнародним зв’язкам Товариство Червоного Хреста України є провідною неурядовою організацією, яка займається гуманітарною діяльністю.

 Товариство Червоно Хреста України є учасником Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця – найбільшої гуманітарної організації в світі, яка нараховує більше 100 мільйонів волонтерів і уособлює одвічні істини, непідвладні часові ідеали людства – потребу в милосерді, гуманізмі, допомозі одне одному.

 Волонтери та співробітники Червоного Хреста завжди поруч: в найгарячіших точках, в епіцентрах стихійних лих і людської біти – там, де виникає потреба у наданні негайної допомоги та у теплому слові.

 Його мета - консолідація зусиль громадськості для поліпшення умов життя малозабезпечених і знедолених інвалідів, дітей-сиріт, самотніх людей похилого віку, формування громадської думки на користь милосердя.

 Товариство Червоного Хреста здійснює збір пожертв від підприємств та організацій, закладів та установ, банківських та комерційних структур, приватних підприємців та окремих громадян.

 Зібраний одяг, взуття, продукти харчування, медикаменти тощо передаються нужденним, малозабезпеченим людям, які потребують допомоги. А отримані кошти спрямовуються на фінансування гуманітарних програм Червоного Хреста, а це – допомога хворим на туберкульоз, СНІД, безпритульним дітям, дітям-сиротам, інвалідам, хворим пенсіонерам і малозабезпеченим сім’ям, людям, які лишилися без даху над головою.

 Під час місячника Червоного Хреста у минулому році виявилося, що у нас, на Носівщині, дуже багато добрих і чуйних людей, які небайдужі до чужого лиха і горе ближнього сприймають як свій власний біль.

 Активними були і здійснили добровільні внески райдержадміністрація, міська рада, районна рада, редакція, управління праці, Пенсійний фонд району, Мринське ВУПЗГ, дільничні лікарні, „Носівка-комунальник”, „Теплові мережі”, райво, школи міста – №1, 2, 3, гімназія, сільські школи та багато інших організацій, які не стояли осторонь.

 Матеріальну допомогу надали хлібоприймальне підприємство (директор М. В. Булах), кондитерська фабрика „Деста” (директор М. С. Надточій); ЗАТ „Носівська аптека №19” (завідуючий А. М. Басенко) та приватний підприємець Л. І. Балаєва виділили ліки, які були передані у Мринський будинок престарілих. Приватні підприємці О. І. Коросташивець та Н. І. Буняк теж внесли свої добровільні пожертвування продуктами, які були роздані одиноким громадянам до Великодня. Не залишились байдужими і ПП Л. М. Хоменко та С. М. Микула. Загальний внесок становив близько 3000 грн.

 Активно співпрацювали волонтери Червоного Хреста Федір Павлович Гришковець – начальник Мринського паркетного цеху, Марія Федорівна Пуха – заступник голови райспоживспілки, Анатолій Федорович Муханов та багато-багато інших громадян району.

 Дякую вам, добрі люди, за ваше милосердя, за ваші добрі й чуйні серця. Нехай щастить вам у цьому житті нелегкому. Запрошую усіх громадян нашого району у цьому році приєднатися до добрих справ під час місячника Червоного Хреста. І якщо кожен з нас зробить хоч незначний внесок у скарбничку добрих справ, милосердя на нашій землі стане більше.

 Приєднайтесь до нас і творімо милосердя разом.

 Завітайте до організації Червоного Хреста. Ласкаво просимо.

 Л. МІЛЮТЕНКО, голова районної організації Товариства Червоного Хреста.

Носівські вісті №15(9083)

          Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 1014 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024