Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Квітень » 6 » Де працюємо й живемо, порядок наведемо
11:48
Де працюємо й живемо, порядок наведемо

Шановні земляки! Жителі Носівки і сіл району!

 Весна для органів влади району і міста, керівників територіальних громад, трудових колективів і всіх мешканців населених пунктів розпочинається завжди з одвічних турбот – благоустрою, наведення порядку і санітарної культури, висадження дерев і кущів.

 Немало ентузіастів-патріотів цю добру справу вже розпочали упорядкуванням кладовищ та інших пам’ятних місць, прибиранням на вулицях, біля власних подвір’їв і на прилеглих територіях, навіть не чекаючи офіційних звернень про традиційний загальнодержавний місячник благоустрою і озеленення. І за це вам усім щира вдячність

 У райдержадміністрації, міській раді з господарським і депутатським активом схвалено робочий план весняної кампанії післязимового очищення міста і сіл району. Сподіваємось, що в територіальних громадах активно включаться в щойно оголошений місячник благоустрою, який, власне, вже розпочався. 2 квітня носівчани організовано вже попрацювали на екологічних толоках, прибираючи обочини головних шляхів міста. Цю роботу буде продовжено в традиційні наступні санітарні четверги 9 і 16 квітня, не виключаються й інші дні, аби максимально причепурити місто і його околиці до світлого свята Великодня, пам’ятних травневих свят.

 Не будьмо байдужими всі, шановні земляки, бо тільки руками ентузіастів наші місто й села не можуть настільки прикраситись клумбами, газонами, новими насадженнями. Тільки всі разом можемо зробити так, щоб усім почувалось приємно: ми – справжня господарі!

 А ще, не забуваймо, чисто, упорядковано не там, де прибирають, а там, де не смітять. У Носівці чимало зроблено, щоб менше було рукотворних смітників. Виставлено контейнери для побутових відходів. Проте окремі носівчани продовжують вивозити сміття в лісосмуги, на околиці, з яким непросто упоратися навіть на масових толоках.

 Шановні земляки! Наразі немало проблем у державі, кожній громаді і в нас кожного. Але, якщо робити проблемою щораз упорядкування довкілля, яке самі ж засмічуємо, зовсім не додає нам усім честі, як добрим господарям.

 Весняний квітень незабаром покличе нас усіх на городи й грядки, хлібороби виходять у поле. Якийсь тиждень, два лишається до цих масових робіт. Давайте використаємо цей час, аби навести лад там, де живемо, працюємо, відпочиваємо. Тим більше, з огляду на прийдешні свята, до яких причепурились просто наш обов’язок.

О. П. САМОКИША, голова районної ради.

В. П. ОСТРЯНОК, в.о.голови райдержадміністрації.

О. М. БАЛІНЕЦЬ, міський голова.

 «Носівські вісті» №14 (9082)

Переглядів: 907 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024