Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Березень » 20 » Година Землі
13:10
Година Землі

В суботу 28 березня о 20:30 люди в усіх куточках світу вимкнуть світло на одну годину – Годину Землі, віддаючи таким чином свій голос за активні дії у боротьбі зі зміною клімату.

Прогулянка парком під зоряним небом з коханою половинкою чи родинний вечір з настільними іграми? Команда Години Землі в Україні оголошує конкурс на найкращі ідеї, як провести Годину Землі. Є ідея? Розкажіть друзям та втілюйте її у життя! Надсилайте нам описи Ваших подій на Годину Землі, підтверджені фотографіями чи відео та отримайте приємні та корисні призи за свою багату фантазію – футболки Години Землі, енергоефективні лампочки ТМ Космос та інше. Ми чекаємо на Ваші ідеї!

Наші контакти Ви завжди можете знайти на сайті Години Землі

Не обмежуйтесь однією годиною, одним днем чи місяцем. Зробіть свій вплив на довкілля меншим. Є багато легких кроків, невеличких змін, які можуть зменшити Ваш вплив на природне середовище. Не знаєте з чого почати? Стежте за порадами у наших листах напередодні Години Землі! До Години Землі залишилось менше 10 днів!

Корисна порада:

Використовуйте енергозберігаючі лампочки. Їхня вартість вища, ніж у звичайних лампочок, але зрештою Ви заощаджуєте гроші, тому що вони споживають усього лише біля чверті електроенергії для забезпечення висвітлення такої ж потужності. До того ж, такі лампочки служать у чотири рази довше, ніж звичайні! Читати більше про енергозберігаючі лампи - Енергозберігаючі технології для освітлення

"Крихітка Цахес" активно підтримує Годину Землі! Долучайся й ти!

Читайте інтерв'ю з Сашою Кольцовою на сайті Години Землі - " Головна допомога природі кожного з нас - менше шкодити!"

Година Землі в Україні організовується однією з найбільших природоохоронних організацій, Всесвітнім Фондом Природи, у співпраці з компаніями Ogilvy, SPN Ogilvy, Mindshare, Tетра Пак Україна, а також за підтримки багатьох інших компаній та організацій.

Переглядів: 591 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024