Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Березень » 16 » НАШІ ГІМНАЗИСТИ ПРЕДСТАВЛЯТИМУТЬ ЧЕРНІГІВЩИНУ
20:21
НАШІ ГІМНАЗИСТИ ПРЕДСТАВЛЯТИМУТЬ ЧЕРНІГІВЩИНУ

На цьогорічних інтелектуальних змаганнях, зокрема, предметній олімпіаді та конкурсі -- захисту науково-дослідних робіт учнів членів малої академії наук представники Носівщини переконливо заявили про себе глибокими знаннями з багатьох предметів, цікавими відкриттями. На третьому етапі проведення Всеукраїнських предметних олімпіад Носівщину представляли сорок один учень з різних навчальних закладів району. Чимало з них виступили результативно. Але відрадно, що є абсолютні переможці. Так, абсолютне перше місце з географії у гімназиста восьмого класу Олега Устименка (вчитель І.М. Нечес). У нього ж і диплом третього ступеня з української мови(вчитель Л.Л. Оношко). Абсолютне друге місце з основ правознавства привезла в Хотинівку Юлія Голодна (вчитель В.І. Спаських). Абсолютне друге місце з математики і в гімназиста Богдана Пижа (вчитель Н.Д. Куцик). Дипломантами ІІІ ступеня з фізики став дев’ятикласник Червоно партизанської школи №1 Олександр Ващенко (вчитель О.М.Татарчук), а з історії мринчанин Ігор Ткаченко(вчитель А.Б. Чекан).

 Цьогорічний захист науково-дослідницьких робіт став приємною і очікуваною перемогою гімназистки Яни Ременюк, яка пропонувала прискіпливому журі свою роботу з англійської мови. Враховуючи, що її опонентами були й учні спеціалізованих шкіл обласного центру, перше місце-заслужена перемога і одинадцятикласниці, і її наставниці З.Д. Пухи.

 Всі шість учнів, які результативно представили свої навчальні заклади та район в обласному турі змагань, отримуватимуть впродовж календарного року щомісячні стипендії у розмірі 50 гривень. Вчителі, які готували переможців-одноразові винагороди.

 Двоє ж абсолютних переможців -- гімназистів О. Устименко та Я. Ременюк представлятимуть Чернігівщину у третьому турі Всеукраїнських інтелектуальних змагань.

«Носівські вісті»

Переглядів: 636 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024