Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Березень » 16 » Усі куточки планети долучаться до Години Землі
00:01
Усі куточки планети долучаться до Години Землі

Рівно о 20:30 28 березня буде вимкнено дизельний генератор на островах Чатем, маленькому архіпелазі біля східного узбережжя Нової Зеландії, розпочинаючи найфантастичнішу громадську акцію, яка коли-небудь відбувалася в світі – Годину Землі 2009.

Світова хвиля учасників захлесне такі великі міста як Сідней, Сеул, Пекін, Гонк-Конг, Куала Лумпур, Маніла, Сінгапур, Бангкок, Джакарта, Мумбай та Делі, що опиняться в темряві, коли мільйони людей вимкнуть світло, аби висловити своє занепокоєння долею планети.

Година Землі створить всесвітню платформу для спільного заклику, який буде чутним з кожного часового поясу планети. На вулицях Кейптауна та на пагорбах Лос-Анджелеса Година Землі об’єднає людей усіх професій, закликаючи до активних дій у боротьбі зі зміною клімату під час своєї всесвітньої подорожі.

Париж, «Місто світла», зробить гучну заяву, вимкнувши на Годину Землі освітлення на визначних пам’ятках, включно з Ейфелевою вежею. На батьківщині демократії, тисячі мешканців Афін зберуться разом, аби спостерігати, як погасне освітлення Акрополя у підтримку їхнього голосу за активні дії у боротьбі зі зміною клімату.

Мегаполіси Північної та Південної Америки, включаючи Нью-Йорк, Ріо-де-Жанейро, Торонто, Буенос-Айрес, Чикаго, Мексико та Лас-Вегас долучаться до спільного заклику під незвичне освітлення зірками.

Енді Рідлі, виконавчий директор Години Землі, зазначив, що акція сигналізує про початок подорожі до Копенгагену, де світовими лідерами вирішуватиметься майбутнє планети:

«Година Землі акцентувати увагу світової спільноти на питаннях зміни клімату. Ми закликаємо 1 мільярд людей взяти участь в події, яка є першим всесвітнім голосом за активні дії у боротьбі зі зміною клімату. Вимикаючи світло на одну годину, кожен віддасть свій голос за нашу планету.

За нашими сподіваннями, Година Землі має створити світове доручення щодо активної боротьби зі зміною клімату для світових лідерів, що зберуться на конференції ООН зі зміни клімату в грудні цього року у Копенгагені, де має бути прийнята домовленість, що стане наступницею Кіотського протоколу.»

«Дуже важливо, аби ця домовленість належним чином розглядала проблему зміни клімату. Година Землі надає можливість для кожного в світі мати свій голос у прийнятті цієї домовленості та не дозволити її перетворення на безрезультатну зустріч наших світових лідерів,» сказав Енді Рідлі

 

http://www.earthhour.org/news/ua:uk

Переглядів: 612 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024