Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Березень » 13 » А ти зі мною дружиш? Ага!
12:41
А ти зі мною дружиш? Ага!

Дружба...Скільки емоцій в її фундаменті... Скільки існує життя, стільки дружба була основою для знімання різних телестрічок, сценарієм для шоу, передач, музою для написання віршів, пісень. Як взаємини між людьми, дружба бере свій початок з сивої далекої давнини, напевно з тієї, коли зародилося життя на планеті Земля! В залежності від пріоритетів особистості дружбу можна класифікувати так:
дружба між колегами по роботі, між одно та різновікової категорії осіб, між особами протилежної статі, online дружба. Далі можна проставити три крапочки з тієї нагоди, що кожен для себе додасть ще певну не перераховану вище...

Дуже багато хто з людей звикли сприймати дружбу за багаторазове спілкування з кимось конкретним,а як вважаєте ви? Психологи говорять,що на такі взаємини як дружба, має великий вплив знак зодіаку особи, її темперамент та виховання людини. Особисто я повністю можу з цим погодитися,а чи погоджуєтесь ви? І по яким критеріям ви в своєму житті робите для себе висновок, що це ваш друг! Старі люди говорять:

- Щоб людину пізнати потрібно пуд солі з’їсти.

Чи говорили ви собі розчарувавшись, чи навпаки на радощах, за проступок свого товариша такі слова? Багато для кого в сьогоденні дружба, друг в сприйнятті і внутрішніх емоціях являє собою вакуум, цінності які присвоєні були відносинам під назвою дружба,якось по-своєму реорганізувалися. Дуже багато, нажаль, є дружби корисливої, щоб мати обов’язково для себе певні привілеї. Як показало статистичне опитування на молодіжному форумі по телебаченню дружба між особами різної статті на сьогодення стала міфом, за яким такі особи стають недругами між собою або коханцями. А як ви прокоментуєте дружбу між особами різної статі? Кожен з людей потрапляв хоча б раз в своєму житті в дуже скрутну ситуацію, з якої самому здавалося б ну ніяк не вибратися і тут ідеєю було звернутися за допомогою. З цього випливає питання - чи згодні ви з тим,що друг перевіряється в біді? Я абсолютно! Тому що тільки та людина відкладе свої справи, буде присвячувати вам свій час і переживати з вами всі ті емоції, що відчуваєте ви, для якої ви як рідний,тобто друг. Дуже багато хто із всіх сил намагається оточите себе цілим натовпом друзів. Але ж хіба не один друг може бути в особи?

Щодо мене,то я з впевненістю можу сказати,що багато друзів це нонсенс. Людина, яка боїться самотності, активізує навколо себе натовп під назвою мої друзі! Довіряти повністю, навіть більше, ніж собі можна не більше 2 людям по життю. В багатьох випадках, нажаль, друг стає першим ворогом, оскільки він єдиний знає вашу ахілесову п’яту і ваша пильність в його бік спить. Отже, хочеться побажати кожному дружити віддано, ніколи не розчаровувати осіб, для яких ви є другом, в основі дружби ЗАВЖДИ використовувалися доброзичливість,відповідальність, співчуття, а головне, напевно, відданість.
ДРУЖІТЬ І БУДЬТЕ ДРУГОМ ! ЦІНУЙТЕ ОДИН ОДНОГО.

Переглядів: 730 | Додав: nosovka-nsnu | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024