Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Березень » 6 » Про любов.
13:24
Про любов.

Вона не вміла піти по-англійськи і читати по-французьки,вона писала собі на зімятих аркушах в клітинку і залишала на них відбиток губ, для тих,хто про неї коли-небудь згадає. Вона любила читати людей по посмішках і цілувати зимове повітря. Хтось, проходячи кидав їй у спину:"Одинока...", прикріпивши до слів усмішку. Вона любила любити, навіть тих, хто її ніколи не зрозуміє, хто весняним сном промайне перед її очима і більше ніколи не повернеться. Вона була казкою для того, хто зміг би її прочитати. Але всі приймали її за повість і залишали її покриватися пилюкою на полиці. Вона вірила в життя і чекала дива, обіймала сонце і зявлялася завжди там, де її ніхто не чекав. Помираючи, благала залишити себе в памяті, бути вкарбованою у вічність. І бажання її виконували...Ті,хто знав її істинне імя! Її часто плутати з звичкою, називали біллю, і коли хтось пошепки говорив: "Та це ж любов...!"- вона залишалась з тими назавжди,застигаючи в їх власній вічності-синонімом весни і протилежності ненависті. Залишалась - вічним представником щастя, а інколи - повітряним блакитнооким спомином...!

Переглядів: 653 | Додав: nosovka-nsnu | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 6
6 nosovka-nsnu  
Шановна,а мождиво і шановний,це ще ніхто незнає якої ви статті,можливо ви навмисне від жіночої статі пишете коментарі то справа ваша!Ми так можем перегукуватись до безкінечності,що а ні вам,а ні мені абсолютно не потрібно!Ви напишіть свою власну творчістю,якщо ваша ласка на сторіночках сайту.Це буде набагато прекрасніше,а ніж так.Адміністратор задоволений моїми "творами",що особисто для мене має велике значення та і за ваш коментар дякую.На майбутнє,якщо мої статті викликають особисто у вас антипатію то новини від автора nosovka-nsnu взагалі.не читайте. smile

5 Читач  
Та пишіть хоч арабською, лиш би грамотно було! Безграмотність, це неповага до тих, хто буде читати Ваші "твори", або до модератора, чи адміна, котрим потрібен час для правки матеріалу. А взагалі, якщо Вам не стидно за помилки - Ваша справа. Пишіть. Я на місці модератора їх би і не правила - хай всі бачать, що нам море коліна... А що? Хай!

4 nosovka-nsnu  
У відповідь на коментар №1 хочу сказати слідуюче:-"Шановний читаче! Коментувати статтю чи будь-що інше найлегше,ще й привсьому,що інформації на сайті про Вас не має!
Що стосується плагіату то це абсолютний нонсенс.Українською,російською,англійською та будь-якою мовою я маю право викласти свою статтю,тому що це моя стаття і тільки я вирішую,якою мовою вона буде передана для читання на сторінку нету!А взагалі,я дякую Вам за те,що мої статті не залишаються поза увагою читачів,кількість переглядів не мала + коментарі,навіть такий,як залишили Ви це вже прекрасно! Продовжуйте читати і надалі мої статті,заходьте на мій приватний сайт,залишайте коментарі! biggrin

3 Адмін  
Quote (Читач)
Ну це інша справа

Ну, так Адмін не дрімає. shades

2 VasilVas  
nosovka-nsnu ! Дійсно слід звернути увагу. Гордий нік зобов`язує.

1 Читач  
nosovka-nsnu Ну це інша справа. А то там, на міському сайті... ну хіба ж можна стільки граматичних, стилістичних і орфографічних помилок? Я просто постидилась би публічно проявляти таку дрімучу безграмотність при загалом не поганому викладенні матеріалу. Проте, зазирнувши на ваш сайт я побачила російськомовний варіант написаного вами тут, але без помилок. Виходить що російською ви пишете безпомилково у той час як українською – пишете: «воздушним», «ухмилку», «покриватися пилюкою», «впечатаною», «плутати з привичкою», «називали білью», «нарядних сукнів», «шлейфу парфюмів» і багато інших перлів. Це не плагіат випадково? (примітка: плагіат, це видавати чужий текст, чи інший твір, за свій власний). Проте, вітання з 8 Березня, схоже написано все-таки вами.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024