Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Лютий » 13 » 14 ЛЮТОГО ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА
09:46
14 ЛЮТОГО ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

День Святого Валентина! Поздоровляю!

Ось він - День Св. Валентина! День всіх закоханих! Як часто ми говоримо про любов?  Напевно, думаємо значно частіше, ніж говоримо про це вголос. Як добре, що такий день існує. День, коли можна залишити всі забобони і сказати своїм близьким людям всі найголовніші в житті слова. І тоді на душі стає тепло, затишно і ясно! 

 Є одна давня притча про любов.  

Колись давно, всі відчуття і духовні цінності людей жили на одному невеликому острові. Радість, Щастя, Любов, Вдячність, Заздрість, Гнів, Гординя - всі вони жили разом. І ось одного дня з‘явилися чутки, що острів скоро піде під воду. І всі відчуття стали будувати собі човни. Одна Любов ніяк не могла повірити, що таке можливо. Вона все довкола бачила лише у веселковому світлі.  Але потоп все ж почався. І чудовий острів став повільно, але вірно тонути. Любов зрозуміла, що вже не встигне побудувати собі пліт, тому почала проситися в човни, що пропливають мимо.  Недалеко пропливав розкішний корабель Багатства.

 - Багатство, візьми мене до себе, - просила Любов.  Але Багатство сказало, що на його кораблі дуже багато коштовностей, золото, срібло, але, на жаль, для Любові на нім місця немає.  Але тут Любов побачила інший корабель, на якому плив Смуток. 

- Врятуй мене! - заблагала Любов. 

- Пробач, Любов, але мені так сумно, що я повинен побути один! - відповів Смуток і поплив.  Любов звернулася до Гордості, корабель якої пропливав мимо. Але Гордість теж не узяла Любов до себе. "На моєму кораблі порядок і досконалість, ти можеш порушити цю красу!" - відповіла вона.  Зовсім засмутилася Любов, адже кораблів поблизу майже не залишилося. Але раптом вона почула голос: "Любов, йди до мене, я візьму тебе з собою!".  Обернувшись, Любов побачила зовсім сивого діда на невеликому кораблику.  Вона була так рада і вдячна йому, що зовсім забула запитати його ім'я. Коли вони допливли до землі, Любов залишилася, а старий поплив далі. І лише тут Любов зрозуміла, що навіть не знає імені свого рятівника.

 - Хто ж мене врятував? - запитала любов в Пізнання.

 - Це був Час! - відповіло Пізнання. 

- Час? - здивувалася Любов. - Але чому ж він врятував мене?

 - Лише Час розуміє і знає, як важлива в житті Любов!  

Любіть один одного, але не перетворюйте любов на ланцюги. Хай краще вона буде хвилюючим  морем між берегами ваших душ.

 

Переглядів: 652 | Додав: nosovka-nsnu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024