Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2008 » Грудень » 8 » За головний приз і справді довелося поборотися
13:25
За головний приз і справді довелося поборотися

Минулої суботи на спорткомплексі "Олімпія" відбулися фінальні змагання сільських спортивних ігор, присвячених Дню працівників сільського господарства. У боротьбі за свій головний приз, який розігрувався по шести видах спорту – з волейболу, футзалу, настільного тенісу, шахів, шашок та перетягування канату,— взяло участь близько ста спортсменів з восьми команд. Протягом п’яти днів у залі ДЮСШ велася напружена, безкомпромісна боротьба, в ході якої багато спортсменів показали досить високий рівень спортивної майстерності та волю до перемоги. Втім, як і на кожному турнірі, ці змагання також оголили певні спортивні проблеми та неузгодженості. Так, скажімо, тільки дві команди були представлені у всіх видах спорту — цукрозаводчан та спортсменів хлібоприймального підприємства. Натомість команди зі Степових Хуторів та Коломійцівки брали участь лише у змаганнях з настільного тенісу. Й неприємно вразила відсутність на змаганнях спортсменів з традиційно спортивних сіл району - Червоних Партизан, Макїівки, Степових Хуторів, Коломійцівки.

 Напружена боротьба, на жаль, з присмаком гіркоти, велася за перше загальнокомандне місце. Все вирішувалося у фінальній зустрічі з футболу, в якій зійшлися команди "Автомобіліст" та "Маяк". Тільки перемога забезпечувала "Автомобілісту" перемогу в турнірі. В разі поразки за кількістю отриманих очок перемога дісталася б команді "Аграрій". Під час гри з рахунком 4:2 на користь "Маяка" за дев"ять хвилин до закінчення матчу між спортсменами виникла невелика сутичка, котра перейшла у з"ясування стосунків. Довелося робити вимушену перерву, після якої гравці "Маяка" залишили поле. Тож автоматично лихачівцям було зараховано технічну поразку, котра зіграла "на руку" "Автомобілісту". Тож з результатом у 66 очок (окрім футзалу, спортсмени перемогли у змаганнях з настільного тенісу та перетягування канату) команда асоціації автоперевізників (тренер І.М. Самойленко та А. Касяненко) отримала перемогу...

 Друге місце з результатом у 64 очка вибороли спортсмени "Аграрію" (директор О.Г. Кебкал, тренер Ю. Шиша), котрі також вийшли переможцями у змаганнях з волейболу та шашок. Третіми з результатом 43 очка стали спортсмени "Маяка" (директор О.С. Шелест, тренер В.Спичак), котрі стали кращими у змаганнях з шахів. Крім перехідного Кубка "Автомобілісту", переможцям було вручено почесні грамоти та грошові винагороди. Решта команд-учасниць - цукрового заводу, "Україна", хлібоприймального підприємства, "Нива" та "Агропрогрес"- отримали дипломи відповідних ступенів.

 Слід віддати належне сільгосппідприємствам, котрі не зважаючи на власні фінансові негаразди, таки віднайшли кошти на відзначення переможців та страховій компанії "Провідна", яка профінансувала суддівство змагань. Щира вдячність також керівництву ДЮСШ та тренерам Г.Ф. Будлянському, М.І. Тертишнику, В.А.Бочок, Н.О. Тукач, О.В. Борисенко, які доклади значних зусиль в організації проведення та суддівства. Приємною була й щира підтримка численних уболівальників котрі прийшли підтримати своїх улюбленців.

 Втім, хочеться сподіватися, що ось такі спортивні змагання надалі будуть збирати якомога більшу кількість любителів та шанувальників спорту, а керівники на місцях приділятимуть якомога більше уваги розвитку спорту на селі, шукатимуть і знаходитимуть контакти з місцевими громадами задля поліпшення спортивної бази, придбання спортінвентаря та спортивної форми.

 В. ОПРИШКО,

головний суддя змагань.

«Носівські вісті» №49 (9065) 6 грудня 2008 р.

Переглядів: 684 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024