Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2008 » Листопад » 6 » Козарам –подарунок від Кабміну
21:18
Козарам –подарунок від Кабміну

Відтепер не велосипедами і не пішки добиратимуться до Козарської школи діти з сусідніх сіл Андріївка та Іржавець, що в Носівському районі.

Днями голова обласної ради Наталія Романова передала Козарській сільській раді документи на новенький «шкільний автобус», придбаний за сприяння Кабінету Міністрів України. Зібралося багато сільчан, аби засвідчити передачу новенької техніки для потреб місцевої територіальної громади та насолодитися танцями і піснями «головних винуватців» торжества – учнів середньої школи, більшість з яких – учасники ансамблю «Пролісок», лауреата багатьох мистецьких конкурсів.

– Як голова обласної ради, дуже вдячна Кабінету Міністрів України, особисто Прем’єр-міністру Юлії Тимошенко та міністру Кабінету Міністрів, нашому земляку Петру Крупку за увагу до проблем сільської глибинки. Адже він постійно допомагає рідному селу і в ремонтах, і в будівництві, мріє про зведення у Козарах духовного храму, – зазначила Наталія Романова. За її словами, у цьому році Кабмін виділив великі фінансові ресурси на упорядкування дорожньої мережі країни. Чималі кошти надали й Чернігівській області. Свідченням тому, зокрема, капітально відремонтовані дороги, які пролягають через Козари.

У заходах з нагоди передачі «шкільного автобуса» також брали участь заступник голови Носівської районної ради Микола Павленко та начальник відділу інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю виконавчого апарату обласної ради Володимир Лисенко.

Відділ інформаційного забезпечення

та зв’язків з громадськістю

виконавчого апарату

Чернігівської обласної ради

«Деснянська правда» 6 листопада 2008 р.

Переглядів: 827 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024