Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2008 » Жовтень » 25 » Опалювальний сезон розпочався?
20:49
Опалювальний сезон розпочався?

Варвинська районна державна адміністрація своїм розпорядженням від 16 жовтня 2008 року дала офіційний старт початку опалювального сезону з 21 жовтня. Та чи ефективно районна й селищна влада підготувались до зими? Очевидно, що ні. Нагадаємо, що Варва в цьому опалювальному році залишилась без централізованого теплопостачання. З найбільш соціально значущих об’єктів Варви тепло отримали лише дитячий садок «Джерельце» та з 23 жовтня районна гімназія. Там змонтовано та введено в експлуатації міні котельні.

Невідомі терміни початку опалювального сезону в першій школі, де ще навіть не розпочалось облаштування міні котельні й відповідно невідомі терміни її введення в експлуатацію. До того під великим питанням підключення до майбутньої котельні школи приміщення де навчаються найменші школярі.

Ще гірші справи з об’єктами, які знаходяться в центрі Варви, це й районний будинок культури, другий та третій поверхи гуртожитку, приміщення селищної ради, другий поверх готелю «Берізка». Тут опалювальний сезон взагалі розпочинати не передбачається!

Хоча, ще в період демонтажу котелень центрального теплопостачання влітку цього року ТОВ «Володар» пропонувало місцевій владі викупити за символічну суму один з економних нових котлів та встановити його на котельні  що знаходиться за Міліцією, яка до цього року й опалювала всі перелічені об’єкти. Влада, чи то районна, чи то селищна не погодились на таку пропозицію, в результаті чого вказані преміщення залишились без тепла, зокрема й житлове преміщення гуртожитку.

 

Р.S.  За неофіційною інформацією близько ста квартир багатоповерхівок не змогли встановити в цьому році автономне опалення, й готуються пережити зиму без тепла. Натомість приміщення райдержадміністрації міні котельною облаштували вчасно й опалювальний сезон там розпочнеться згідно розпорядження!

 

 

http://www.varva.org.ua/ 

Джерело: Громадський сайт містечка Варва    

  

Переглядів: 761 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024