Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2008 » Грудень » 22 » Спасибі за свято
20:12
Спасибі за свято

Правду говорять, що куди б не закидала доля, найдорожчою і найближчою серцю завжди залишається дорога до отчого порогу, малої батьківщини, що зростила і дала снаги шукати своє місце у житті. І для мене відвідини рідної Носівки з нагоди 140-річного ювілею першої міської школи, де навчався, стали справжнім подарунком душі, сповненій ностальгії за дитинством і юністю. А як приємно, що тут, незважаючи на відстань і тривалу розлуку, мене продовжують пам’ятати однокласники, друзі, знайомі, вчителі, які дали путівку у життя.

 Не передати словами, як хвилююче і бентежно-радісно, впевнений, почувалися ми всі, зустрівшись знову, як багато років тому, на шкільному подвір’ї. У кожного своя доля і шляхи, здобутий досвід, проте у атмосфері свята рідної школи-ювілярки знову почувалися однією родиною – великою, зрідненою спільними спогадами і цими затишними класами, де опановували науки і вчилися дружити, поважати людей і самими бути достойними землі, на якій народилися. Ніхто не був забутий на цьому святі і за це велике спасибі організаторам – колективу школи і його нинішньому директору С.Е. Дубовик.

 А для мене особисто надзвичайно пам’ятною і хвилюючою стала зустріч з колишньою вчителькою Марією Кирилівною Шовкун, мудрі настанови і уроки якої я проніс крізь усе життя. З вдячністю згадалася і перша вчителька Прокоф’єва Ганна Федорівна, талановите подружжя педагогів Андрій Петрович та Галина Олександрівна Скрипець, Анастасія Дмитрівна Скнар, Оксана Юхимівна Гаврилей, Микола Несторович Калина та багато інших вчителів, які вкладали не тільки знання, а й душу в своїх учнів.

 Низький уклін, пам’ять і шана вам за це. А організаторам святкування ювілею ще раз спасибі за дійсно пам’ятну зустріч з дитинством, яку вони всім нам подарували. Нехай рідна школа -- оберіг мудрості і знань ще не раз зустрічає ювілейну дату, а когорта її вдячних учнів тільки більшає, несучи у світ запалену тут іскорку добра, людяності і любові до своєї красивої і неповторної Батьківщини.

В.ЖМИХОВ,

офіцер Радянської армії, колишній учень Носівської ЗОШ №1.

м.Кривий Ріг.

№51(9067)

 

Переглядів: 559 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
теги
Календар
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024