Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2008 » Грудень » 8 » ЧИ ВІДЧУВАЄТЕ НА СОБІ ФІНАНСОВУ КРИЗУ?
13:22
ЧИ ВІДЧУВАЄТЕ НА СОБІ ФІНАНСОВУ КРИЗУ?

Питання тижня

Григорій ВОЛОШИН, генеральний директор НВКЦ „Прес”:

 - Кризу наш колектив уже відчув якнайгостріше зростанням цін на метал, інші матеріали, проблемами збуту продукції, товарів народного споживання. Проте я категорично проти скорочувати колектив, бо вважаю цей шлях хибним і тимчасовим, якщо думаєш про майбутнє.

 Григорій КОЛОМІЄЦЬ,

керуючий філією Райффайзен Банк Аваль:

 - Працюємо наразі стабільно. Щоправда, у зв’язку з кризовими явищами та нинішньою нестабільністю курсу долара, поки що відмовилися від видачі кредитів фізичним особам. Тож на сьогодні нашими основними позичальниками є підприємці, представники малого та середнього бізнесу.

Володимир КОВАЛЬ,

начальник ДП "Райавтодор":

 -Осінньо-зимовий період для шляховиків завжди був непростим. Закінчився ремонтний сезон і тепер основним нашим завданням залишається догляд за зимовою дорогою, тож частина людей зазвичай йдуть у відпустки. Нині ж фінансова ситуація склалася особливо складною. Проте щоб не вивільняти людей, поки що вирішили вдатися до скорочення робочого тижня. Як довго це зможе тривати, покаже час...

 Марія БРУС,

керуюча Носівським відділенням „Ощадбанку”:

 - Наш банк – державний. Хочу, щоб всі це зрозуміли. І якщо хтось від ударів світової кризи, м’яко кажучи, не спить, то в нас вона – за вікном. „Ощадбанк” працює в звичному режимі, заходьте, будь ласка, переконаєтесь. Без жодних обмежень здійснюють всі звичні операції, виплати пенсій, зарплат. Жодному клієнтові в його бажаннях не відмовлено. Хочу єдине в зв’язку з цим сказати і попросити земляків: не панікуйте. Згадайте, подібне ми вже пережили у 2004 році. Хто нажився, коли почали поспіхом купувати навіть непотрібні речі, причому коли ціни „стрибнули” неймовірно. Звичайно, виграли торговці, підприємці, яким саме такі панічні настрої на руку. А хіба не дурницю зробили ті, хто знімав улітку з депозитів заощадження у валюті?! Як переконались, сьогодні вони б виграли. Як буде надалі – побачимо, але наразі не метушіться й не панікуйте й вірте, „Ощадбанк” – банк держави, з яким ви завжди залишитеся у виграші.

Іван ПОТИЛЬЧАК, начальник залізничної станції Носівка:

 -Криза залізничників торкнулася відчутно. Почалася несвоєчасна виплата заробітної плати, люди переведені на неповний робочий день. Щоправда про скорочення питання поки що не стоїть. 20 чоловік колективу-це той мінімум працівників, які забезпечують безперебійну роботу станції.

 

№49 (9065) 6 грудня 2008 р.

Переглядів: 574 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
теги
Календар
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024