Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2008 » Листопад » 24 » Школа здоров’я і вічної молодості
14:19
Школа здоров’я і вічної молодості

Люди, які займаються спортом-особливі. В справедливості цих слів переконуюся щоразу, коли випадає нагода поспілкуватися чи просто спостерігати за ними, надто, коли це люди, для кого спорт став не просто захопленням дитинства чи юності, а способом життя. Вони справді вирізняються з-поміж інших передусім неспокоєм, впевненістю, постійним пошуком, ну, і, звісно, прекрасною спортивною формою. Для них не проблема навіть у сорок чи шістдесят років показати майстер-клас, і вони залюбки віддадуть перевагу легкоатлетичному кросу чи футбольному матчу перед посиденьками десь у дружній компанії за келихом пива.

 Власне, всі мої роздуми адресовані іменинникам-колективу Носівської дитячо-юнацької спортивної школи, яка нещодавно відзначила свій перший дорослий ювілей-чверть віку з часу заснування.

 Прекрасне свято вшанування колективу,зібрало у районному будинку культури велику родину вихованців нинішніх і колишніх, тренерів, наставників цього храму спорту Носівщини., численних шанувальників спорту, батьків, небайдужих людей, для яких спорт і ДЮСШ назавжди у серці.

 А такого закладу в Носівці могло б і не бути. Якби не той неспокій і спортивна жага до перемоги когорти небайдужих людей, залюблених у спорт. Це вони вишукували здібну молодь, тренували у школах на стадіонах. І незважаючи на практично відсутні умови, досягли значних висот на спортивній арені вже не обласного і навіть не республіканського рівня.

 Носівчан помітили і вирішили відгукнутися, підтримати факел із неспокою сердець М.П.Ями, який став першим директором новоствореного закладу, тренерів з футболу та легкої атлетики В.І.Буняка, О.М.Філіповича, В.М.Клименка, В.І.Бородавка, А.В.Савченка. Вони стали першими. А згодом саме завдячуючи їхній майстерності виросла прекрасна зміна талановитих учнів. Вони не лише досягли певних висот у спорті особисто, але й обрали за професію спорт, прийшовши на "Олімпію" вже не вихованцями, а тренерами. Нинішній директор Г.Ф.Будлянський, завуч М.І.Тертишник, тренери викладачі Н.О.Шиша, В.А.Бочок,О.П.Папіна,О.М.Діденко, А.О.Тукач.

 Тут було справжнє свято дружби, спорту, високих досягнень, якими Носівська ДЮСШ має повне право пишатися. Стільки хвилюючих моментів сколихували в унісон серця всього залу під час виступів ветеранів спорту, поважних гостей від влади та столиці.

 Не так часто вшановуються люди, які щодня роблять велику справу: пропагують здоровий спосіб життя, залучаючи до своїх лав все більше юні. Тому такою хвилюючою була процедура вручення подяк районного відділу молоді і спорту райджерадміністрації, всьому колективу ДЮСШ та здібним вихованцям школи, грамот районної ради та адміністрації.

 На свято спорту і рідний берег своєї юності завітав майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики , учасник Олімпійських ігор 1980 року В.Г.Тищенко. Віталій Григорович прибув з подарунками, почесними грамотами Міністерства освіти і науки, якими нагороджені всі тренери школи, Подяку Національного Олімпійського комітету за розвиток спорту у районі одержав колектив школи та заступник РДА А.Я.Журенко.

 Свято завершилося, проте його тепло ще довго зігріватиме всіх його учасників, які вкотре мали можливість переконатися, що спорт не лише граціозність, краса, а й велика праця, яка повинна шануватися і поціновуватися.

 Для всіх присутніх аматори сцени підготували прекрасний концерт.

Н.ВОЙТЕНКО

 

 №47 (9063) 22.11.2008

Переглядів: 613 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
теги
Календар
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024