Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Березень » 15 » Відреагували і… оголосили громадський огляд
20:19
Відреагували і… оголосили громадський огляд
З відкритим листом, який просили не відкладати, звернулись до міського голови Олександра Балінця, опублікованому в «Носівських вістях» 27.02.2010 р. мешканці вулиць Вокзальної, Успенської, Мринський шлях та ряду інших, які нарікали на якість, культуру обслуговування автоперевізниками. Під листом підписались близько 200 носівчан, порушивши питання поліпшення організації перевезень, зокрема, й на першому міському маршруті «Вокзал—центр», особливо в пікові години, коли непросто потрапити в маршрутки на проміжних автозупинках, оскільки вони вже переповненими відбувають з вокзалу. В зоні критики, яка адресувалась організаторам перевезень, тобто міській раді, працівникам ДАІ, іншим, були також питання безпеки руху та відсутність графіків, невпорядкованість зупинок, невизначеність із виконанням рекомендацій міськради про пільговий проїзд школярів тощо.
 Віддамо належне, начальник відділення ДАІ Володимир Безручко справді, не відкладаючи, відреагував на лист громадськості, ініціювавши зібрання авто перевізників та запросивши на нього представників влади – міського голову О. М. Балінця з колегами, які відповідають за організацію перевезень, голову постійної комісії міськради В. В. Кияницю, заступника голови РДА А. М. Переверу, який прибув на зустріч з дорученням розібратись з проблемами від голови РДА І. І. Пугача, редактора газети О. Г. Нестеренка.
 Відбувся відвертий конструктивний діалог з приводу порушеної теми, який вів В. В. Безручко. Автоперевізники хоч і переконували, що намагаються уникнути «затяжних вікон» між рейсами, а переповнення салонів пояснювали намаганням пасажирів швидше потрапити на роботу чи додому, не чекаючи наступного рейсу, все ж кожне із зауважень авторів листа не залишалось без реагування обох сторін. Міськрадівці пообіцяли упорядкувати автозупинки, спільно з автоперевізниками осучаснити й істотно доповнити прогалини в угоді на організацію перевезень пасажирів на міських маршрутах, зокрема, й із пільгами для школярів у навчальний період, оприлюднити на зупинках графіки руху маршруток. Одне слово, дійшли до згоди і взаєморозуміння у всіх питаннях, порушуваних носівчанами.
 Аби слова й обіцянки, зрештою, домовленості не загубилися в буднях, В. В. Безручко запропонував у березні-квітні оголосити й провести громадський огляд –місячник культури обслуговування пасажирів, якості надання послуг. Ця пропозиція була підтримана з передбаченням, що в акції візьмуть участь не лише депутати міської та районної рад, а й широка громадськість з числа постійних пасажирів міських маршрутів.
 Для кращих перевізників, які, сподіваємось, назвуть самі люди, призи й нагороди пообіцяли присутні представники від органів влади, відділення ДАІ й редакції газети «Носівські вісті». Про переможців огляду-конкурсу із знімками розповість районка. А чому б і ні? Сумлінна праця завжди заслуговує доброго слова. Зрештою, його заслуговують багато й перевізників, які теж дбають про пристойне обличчя нашого міста не лише в земляків, а й у багатьох гостей Носівки.
 Отже, годинник огляду-конкурсу «Автоперевізник: за честь носівської марки» -- включено. Чекаємо ваших листів, телефонних дзвінків з пропозиціями, зауваженнями позитивними, -- а якщо зустрінете, й негативними відгуками, адресованими в РДА, редакцію, міськраду, ДАІ.
 Шануймось. І пишіть, телефонуйте, заходьте.
 РЕДАКТОР.
 

          «Носівські вісті» №12(9133)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 604 | Додав: Адмін | Теги: марщрутка, огляд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024