Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Червень » 15 » ТРАВЕНЬ СПОРТИВНИЙ
22:12
ТРАВЕНЬ СПОРТИВНИЙ
Останній місяць весни був щедрим на спортивні змагання і активну участь у них носівських спортсменів.
Розпочалися вони зустріччю на спортивному майданчику Степових Хуторів на традиційному розіграші призів «Весняний пролісок». Про свою участь заявили сім команд з Носівки, Коломійцівки та Степових хуторів.Головний приз вибороли футболісти цукрового заводу, другими були спортсмени з Коломійцівки, а господарі турніру—третіми.. Команди-призери та кращий гравець були нагороджені грамотами та грошовими преміями, частково профінансовані місцевим підприємством «Агропрогрес»(директор М.Шумейко).
ПАМ’ЯТНО пройшли змагання футболістів і в Червоних Партизанах, які проходили на кубок Героя радянського Союзу Миколи Симоненка. У змаганнях, крім червоно партизанського »Агрікору» взяли участь команди з Лихачева, Хотинівки та цукрового заводу. Результати зустрічі стали такими: кращими виявилися господарі поля, друге місце за лихачівською командою «Маяк», а третє—за хотинівським «Колосом». Переможці отримали грошові призи та грамоти. Захід відбувся завдяки вагомій підтримці і активній участі в організації директора агрофірми «Агрікор-холдинг» В.Закалюжного та депутата районної ради Р.Скрипця.
ПЕРЕМОЖНОЮ для носівчан — спортсменів РО ФСТ «Колос» стала поїздка в Куликівку, де проходили обласні змагання з легкоатлетичного кросу та настільного тенісу за програмою 18-х обласних сільських спортивних ігор ФСТ «Колос». Почесне третє місце посіла команда легкоатлетичного кросу. Зокрема, тренер ДЮСШ О.Папіна вже вдруге поспіль виборює перше місце на дистанції 1000м. 
Тенісисти виступили  менш результативно—сьоме місце в командному заліку. О.Шелест в останній грі змагався за третє місце, але поступився Куликівському тенісисту, в результаті став четвертим.
Зональні змагання по волейболу були переможними для носів чан—І місце і право представляти район у фіналі області. 
 Після  шести видів обласних сільських спортивних ігор, районна організація ФСТ «Колос» — на шостому місці.
Участь носівських спортсменів в обласних сільських  спортивних іграх стала можливою завдяки фінансовій підтримці директора агрофірми «Нива-2008», депутата обласної ради Г.Супруна.
СТАРТУВАВ чемпіонат області з футболу. В південній зоні приймають участь  три команди нашого району:»Автомобіліст», «Маяк»та «Агрікор». Після двох ігрових днів у «Маяка»— дві перемоги, у двох інших команд— по одній перемозі і поразці.
В.ОПРИШКО,  голова ФСТ «Колос»

«Носівські вісті» №23(9199)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 447 | Додав: Адмін | Теги: спорт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024