Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Березень » 15 » НА ОСТРОВІ ЧЕКАННЯ
20:07
НА ОСТРОВІ ЧЕКАННЯ
Свого часу, завдячуючи неспокою і таланту будівничого, незабутнього Рудя М.В. село Шлях Ілліча було одним із кращих у районі -- із заможним, процвітаючим господарством і потужною соціальною інфраструктурою. Тут ніколи не колосились бур’янами землі, ще у 80-ті роки у оселі прийшло «блакитне» паливо, централізоване водопостачання, були збудовані добротна школа, дитсадок, ФАП, будинок культури. Нині все це лиш гіркотою на серці, надто нам -- поколінню, чиїми руками і наснагою все це втілювалося в життя. 
У своєму селі ми ніколи не почувалися забутими чи обділеними, а зараз з кожним днем все більше віддаляємся від цивілізації. Добре, хоч наш орендар, ЗАТ «Нива» допомагає з розчищенням доріг від снігових заметів, за що велика вдячність його керівникові Г. Супруну. Та навіть це не допомогло вирішити наболілу транспортну проблему -- автобуса ми не бачили в своєму селі ще з осені, та й до цього він їздив вкрай нерегулярно. З року в рік на сході села ми порушуємо це питання, чекаємо від влади конкретних відповідей, проте складається враження, що просимо порятунку із загубленого острова, до якого не допливти, не доїхати. Але живемо, вважай, на окраїні Носівки, обабіч багато доріг, курсує рейсовий транспорт сьогодні навіть до найвіддаленіших сіл району. А до нас, у сусідні Тертишники ніхто завертати не хоче. Мова вже навіть не йде про пільговий проїзд, було б чим вибратися в райцентр, бодай кілька раз на тиждень.
Пишу цього листа з болем і тривогою, сподіваючись достукатись у владні двері. Почуйте нас і допоможіть, адже немає на карті Носівщини острова чекання. Є села Шлях Ілліча та Тертишники, де живуть люди зі своїми потребами і проблемами. Вони хочуть бути почутими -- не формально і не раз у рік -- на сході, а відчувши конкретні кроки назустріч. Зрештою, для цього потрібно не так вже й багато -- лише небайдужість.
Є. БУЦАН, 
голова ветеранської організації.
с. Шлях Ілліча.

          «Носівські вісті» №12(9133)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 568 | Додав: Адмін | Теги: Шлях Ілліча | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024