Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Вересень » 23 » КОНКУРЕНЦІЯ АПТЕКАРІВ ПРАЦЮЄ НА ПОКУПЦІВ
20:54
КОНКУРЕНЦІЯ АПТЕКАРІВ ПРАЦЮЄ НА ПОКУПЦІВ
Вже давно минули ті часи, коли в нашому місті та й в районі був дефіцит медикаментів. Вже розміняли другий десяток років наймолодші фармацевтичні заклади: комунальне підприємство аптечний пункт №11 "Ліки України" та мережа аптек родини Балаєвих, яких на сьогодні працює п'ять. 
Старійшиною аптечної справи лишається на теренах району колишня державна аптека №19, яка нині має не лише нову форму власності, назву, але й нового керівника: тепер це приватне акціонерне товариство "Фаянс", яке окрім Носівки має ще чотири філії у Мрині, Макіївці, Рівчак - Степавнівці та Червоних Партизанах.
Очолює нині цю аптеку Ірина Анатоліївна Басенко. Спеціаліст молодий, проте поряд завжди з підтримкою та мудрою порадою батько і донедавна незмінний десятиліттями завідуючий Анатолій Миколайович, досвід якого дорого вартує. Цьогоріч осучаснене приміщення колишньої аптеки №19 гостинно відкрило двері відвідувачам.
Родина Балаєвих була першою на Носівщині серед підприємців, яка в непростий час зайнялась вибудовуванням власного бізнесу в царині фармацевтики. Ризик був великий, проте бажання відшукати своє місце під сонцем підприємництва перемогло і тепер це аптека зі структурними підрозділами. Починали з невеличкої яточки, а нині - це нові сучасні приміщення збудовані власним коштом чи пристосовані орендовані. Бізнес став також родинним. Нині Ліна Іванівна Балаєва координує роботу трьох аптек, ще двох -- її син, теж фахівць у фармацевтиці Євгеній Анатолійович. П'ять аптек на місто, охоплені віддалені мікрорайони Носівки, працевлаштовано десять лише фахівців аптечної справи.
 Комунальне підприємство аптечний пункт №11 "Ліки України" зовсім скоро запросить відвідувачів до нового просторого приміщення розташованого в фойє районної поліклініки, яке вже готове до здачі в експлуатацію. Вже з жовтня, сподівається завідуюча Наталія Миколаївна Бабічева, вони зможуть обслуговувати відвідувачів по - новому. І від того будуть у виграші передусім покупці. А на сьогодні це єдина аптека, яка забезпечує лікарськими засобами чорнобильців, інвалідів ВОВ, психоневрологічних та онкохворих, дітей - інвалідів з малозабезпечених родин до трьох років, а також забезпечує лікарняну касу та потреби бюджетних установ. Колектив цього закладу віднедавна поповнився ще одним фахівцем -- провізором Катериною Віталіївною Кундюбою.
Фармацевти -- не лікарі, проте більшість відвідувачів, покладаються саме на їхній досвід, знання, професійність, купуючи той чи інший препарат. Бо вони також люди в білих халатах, які обрали професію, що покликана рятувати, допомагати людям, дарувати їм надію.
Н. КАЛЮЖНА.

         «Носівські вісті» №39(9160)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 480 | Додав: Адмін | Теги: конкуренція, аптека, ліки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024