Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Вересень » 23 » БОРЦІ ЗА СПОКІЙ І БЕЗПЕКУ
20:33
БОРЦІ ЗА СПОКІЙ І БЕЗПЕКУ
Що значить бути рятівником знає лише той, хто хоча б раз був на межі ризику, в умовах надзвичайної ситуації, техногенного чи природного лиха тримаючи руку на пульсі загальної безпеки  і збереження людського життя. З 23 працівників Носівського районного відділу Головного управління МНС України в Чернігівській області та його структурного підрозділу -- Носівської ППЧ-58 16 -- ті, хто завжди першими у горнилі  біди -- пожежні та водії. Причому не тільки у межах свого району, а й завжди напоготові піднятися по бойовій тривозі на поміч тим, хто її найбільше потребує. 
   За роки незалежності нашої держави  так було не раз. Наші вогнеборці допомагали локалізувати пожежу на торф’яниках у Ріпкінському районі, приборкували газовий фонтан на Прилуччині, минулоріч допомагали зупинити вогневу стихію у сусідньому Козелецькому районі, де горіло село Косачівка. А два роки тому надзвичайна ситуація з витоком аміаку на одному з полів під Червоними партизанами була ліквідована буквально за декілька годин і не встигла нанести значної шкоди ні природі, ні людям саме завдячуючи професіоналізму носівських пожежників, на допомогу яким прийшли колеги з Ніжинського району.
   І нинішнього року, коли головним ворогом стала нещадна спека, те, що наш район оминула небезпечна стихія вогню -- результати злагодженої і надзвичайно напруженої роботи пожежників у співпраці з лісівниками і правоохоронними органами -- вважає начальник Носівського районного відділу ГУМНС України в Чернігівській області Валентин Проценко.  Адже працюють тут справжні професіонали своєї справи, як-то кажуть, загартовані вогнем, водою і мідними трубами.  Такі, як пожежний О.Г. Самбур, трудовий стаж якого складає понад двадцять років,  начальник пожежної частини І.І. Заволовий, відзначений цьогоріч Грамотою ГУМНС В Чернігівській області, начальник служби державного пожежного нагляду В.Є. Вихор, який за зразкове виконання службових обов’язків не так давно одержав Подяку голови ОДА.

        «Носівські вісті» №39(9160)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 553 | Додав: Адмін | Теги: МНС, борці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024