Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Квітень » 27 » В добру путь, „Формстиль” від столичного „Астра Люкс”
17:22
В добру путь, „Формстиль” від столичного „Астра Люкс”

 Пам’ятним днем 22 квітня стане не лише для нового колективу „форм стилю”, а й, очевидно, для міста й району. Відродилося і розпочало працювати виробництво. Сіли за швейні машинки 25 жінок, які знайшли тут роботу за професією.

 Погодьтеся, подія значима. Наразі більше закриваються підприємства, а тут вишуканий євроремонт цехів, побутових приміщень, де створені найкращі умови для продуктивної праці, побутових потреб колективу.

 Пустуючи приміщення „Формстилю”, який не вписався в ринок легкої промисловості, викупило торік у квітні відоме столичне підприємство ЗАТ „Астра Люкс”. Керівництво не зупинилося, щоб заплатити досить високу ціну господарям, бо Носівка таки приглянулась голові правління ЗАТ Ользі Сергєєвій, надзвичайно милій жінці, досвідченому і талановитому керівникові, яка вже близько двох десятків літ очолює швейне виробництво „Астра Люкс”, здійснює розробки та масово й індивідуально виготовляє форменний одяг практично для всіх служб без винятку, хто його просить.

 Щодо Носівського виробництва, то правлінням ЗАТ прийнято рішення не міняти його назви й залишити зареєстрованим за місцем роботи. Навіть з цього доброго жесту очевидне те, що Носівщина заприязнила з совісним, надійним партнером.

 Власне, в короткому репортажі із свята, яке відбулося, не розповісти всього, що прозвучало від гостей-господарів Ольги Олексіївни та її бойового заступника Валентини Дяченко.

 Столичне керівництво задоволене швидким і якісним ремонтом, за що були висловлені вдячні слова директорові Олександру Лупану. Добрі надії на нову команду-колектив, якій Ольга Олексіївна пообіцяла родинну атмосферу й всі умови для продуктивної праці. Як людина віруюча і меценат одного із київських храмів, голова правління, крім мирських подарунків своїм уже формстилівцям передала ікону, а також освячені духовні сувеніри-обереги гостям урочистого новосілля.

 Зворушений доброчинством і гарними задумами керівництва „Астра Люкс” настоятель Свято-Троїцької церкви о. Михаїл відповів навзаєм із щедрістю духівника, подарувавши гості особисті ікони, з якими до цього не розлучався з початку перебування в сані священика. Він освятив приміщення, благословив господарів і колектив на добрі справи, щедрі виробничі успіхи.

 На урочистостях того дня багато звучало слів про Великодню радість, добрі справи, які покликані робити люди на землі. Відродження „Формстилю” в Пасхальні дні світлої седмиці – знакове і багатообіцяюче. З вірою й найкращими надіями говорили про це керівники району і міста О. Пуха та О. Балінець, які зичили підприємству, його колективу і господарям успіхів і визнання виробів на швейному ринку. Певна річ, не заперечували зливі побажань директор „Формстилю” Олександр Лупан, перші правлінці з „Астро Люксу”, в планах яких розширювати виробництво.

 В добру путь, „Формстиль”! І розквітнути неодмінно в уже нев’янучому букеті головного підприємства.

  «Носівські вісті» №17(9085)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 1408 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024