Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2011 » Серпень » 10
Тиждень
 Горбачовська перебудова, далебі, -- останнє з праведних намагань партійних вождів радянської доби надати людяне обличчя суспільству шляхом радикальних змін у всіх сферах суспільно-політичного життя. Їх повний крах настільки надовго підірвав довір’я до реформ, що й через три десятиліття, вже в іншому часі, вони сприймаються в загальній масі людей з недовір’ям, глибокими сумнівами, а то й із відвертим несприйняттям чи супротивом, як було, згадаймо, з розпочатою адміністративною реформою вже в новітній Україні. Вона закінчилась, вважай, на рівні розмов. А коли багато одних балачок на верхотурах влади, результатів сподіваних годі очікувати.
 Чи не прикладом і гіршим уроком у цьому -- плачевні підсумки недолугого реформування українського АПК, розпочатого два десятки літ тому і, зрештою, маємо наразі бажане й сподіване лише для незначного числа нового класу господарів землі, які за півкроку до повної її власності. Що набули кілька десятків тисяч фермерів-трудівників та мільйони власників паїв, залишившись зачасту без роботи на полях і фермах, обділених в розрахунках за оренду, вже переконалися. 
 Ще відважніший, як говориться, другий бік медалі. Ми й донині не виборсалися із тотального розвалу колишнього АПК. Будучи справді хлібницею і «солодкою» державою, однією з перших по виробництву тваринницьк ... Читати далі »
Переглядів: 495 | Додав: Адмін | Дата: 10.08.2011

Тиждень
 Липень -- середина літа і рай для душі. Щедра земля подарувала нам жниво. Хоч і неврожайний для яблук рік, та вже пахнуть білоналивом сади, гнуться гілки абрикосів, а малини скільки… і вдома, і в лісах навколо. Незчуємось, як і Спас із духмяними медами ступить на поріг, осипле рясними зорями в надвечірок, поманить на грибні стежини і в осінь -- не менш красиву, урочисту, святкову й водночас буденну…
 Боже, нащо ти дарував нам ці дива в природі? Здавалось, на віки, якщо воднораз і не раз переконуєшся, що не така вже вона й вічна, ця всесильна краса довкілля!
 Вже позаду Чорнобиль, який багато навчив і далеко ще не вичерпав усі болючі уроки. Їх пізнають наразі вже колишні наставники в подоланні біди японці. Що вже згадувати наші українські рекотворні смітники в лісосмугах і лісах, навіть на узбіччях польових доріг, де від сміттєзвалищ ордою поперлись на донедавна ще родючі землі бур’яни, пнуться на очах в сонцевись молоді праліски. Хай це славнозвісні чорноземи, яким споконвік заздрив по-доброму вселенський люд і зазіхали завойовники, але далеко й не пустелі, які чи не півсвіту прирікають на голодне існування.
 Маємо все, але не цінуємо: річки й озерця зміліли й тяжкохворі від стічних вод та найусілякішого непотребу, якого більше, ніж досить на берегах. Пра ... Читати далі »
Переглядів: 488 | Додав: Адмін | Дата: 10.08.2011

теги
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024