Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Грудень » 3 » ЗОЛОТІ БАРВИ ОСЕНІ
23:30
ЗОЛОТІ БАРВИ ОСЕНІ
 Конкурси
Три тижні поспіль кімнати районної станції юних техніків перетворилися на  царство золотої осені, увінчаної багряними трояндами, прикрашеної грибами, різноманітними плодами, листям та іншими природними матеріалами. Весь цей час тут була розгорнута  експозиція районної виставки-конкурсу з фітодизайну «Осінні барви», відвідувачі якої мали прекрасну нагоду ознайомитися з експонатами учнів з шістнадцяти  навчальних закладів району. І ось підбито її підсумки. Так, за рішенням компетентного журі    переможцями у своїх вікових категоріях було визнано ученицю другої міської школи Аню Золотар, ученицю НВК «ДНЗ-ЗНЗ» №3 Оксану Жук, вихованок  гуртків СЮТ Марину Картун, Катю Степанюк, Аню Колесник та вихованку  будинку дитячої та юнацької творчості Богдану Буняк. Другі місця посіли учні четвертої міської школи Владислав Пасіка, Дмитро Зазимко та Віталій Зазимко, учні першої міської школи Дарина Баклан, Артем Берковець, учень Червонопартизанської ЗОШ №1 Давид Редька, учениця Коломійцівської ЗОШ Ірина Жигун, гімназистка районної гімназії Юлія Кратко, учениця Носівської ЗОШ №2 Анастасія Сало та учень Степовохутірської ЗОШ Олександр Козел. Відповідно треті місця посіли роботи учениці Мринської  ЗОШ Надії конячинко, школярок Коломійцівської ЗОШ Олени Іващенко та Інни Самсоненко,  вихованок станції  юних техніків Ірини Рекуненко та Альони Ковтун, Вікторії Юхно та Анастасії Кравець та учениці Червонопартизанської ЗОШ №1 Олександри Сірик. Переможці та призери нагороджено дипломами районного відділу освіти.  
  Нагороди за оригінальність представлених композицій отримали школярки з Адамівської ЗОШ Анжела Віриченко та Ірина Хлопчур й Марія Очерет з Іржавецької ЗОШ.
  Грамотами райвідділу освіти за  підготовку переможців виставки-конкурсу також було відзначено вчителя другої міської школи С.Г. Золотар та керівників  гуртків НВК «ДНЗ-ЗНЗ» №№, ЗОШ №4, станції юних техніків та будинку дитячої та юнацької творчості О.М. Жук, С.В. Самар, А.М. Кратко, Н.О. Довбиш, О.Ф. Довбиш, А.І. Талалаєвську.
  Маємо надії, що виставка з фітодизайну стане традиційною та популярною серед учнівської молоді району та в майбутньому збиратиме більше прихильників цього виду декоративно-ужиткового мистецтва. Отож творчої наснаги та успіхів учням та їхнім наставникам й запрошуємо всіх взяти участь у третьому районному конкурсі фітодизайну «Зимові фантазії», який відбудеться 17 грудня цього року.
Н. ДОВБИШ,
методист районної станції юних техніків.

«Носівські вісті» №50(9171)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 1038 | Додав: Адмін | Теги: СЮТ, конкурс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024