Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Листопад » 23 » Вісті з освітянської Спартакіади
23:01
Вісті з освітянської Спартакіади
Давно вже, мабуть більше 10 років, не відбувались спортивні змагання районного рівня серед працівників освіти. І 2010 – 2011 навчальний рік став у цьому значенні переломним – ІІІ пленум райкому профспілки постановив провести повноцінну Спартакіаду. Заплановано багато: шашки, шахи, настільний теніс, міні-футбол, волейбол і, навіть, армреслінг. А в тому, що ця постанова не залишиться «пустим звуком» допомогла переконатися позаминула п’ятниця, в яку відбулися перші змагання з шашок, які приймав Носівський будинок дитячої та юнацької творчості. У них взяли участь представники 8 загальноосвітніх та позашкільних закладів району. 
    Майже дві години тривали справжні шашкові баталії, після яких голова райкому профспілки Євген Бондарчук та головний суддя змагань, очільник районного ФСТ «Колос», Василь Опришко визначили переможців.
    Перше загальнокомандне місце дісталося представникам Будинку школяра: Олексію Ретізнику та Ларисі Баклан, які дійсно відчували підтримку «рідних стін» та свого колективу. Другими були гості з Носівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів №3 Альона Трофімова та Михайло Нестерчук. Третє місце серед чоловіків у напруженій боротьбі виборов вчитель Іржавецької ЗОШ І-ІІ ступенів Михайло Сокол. А в жіночому заліку «бронзу» отримала Тетяна Масловська з Червонопартизанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3.
    Переможці змагань отримали призи, дипломи та щирі вітання від начальника відділу освіти Наталії Баришовець, яка теж завітала на це свято спорту. Всі присутні на заході щиро впевнені, що його проведення стане доброю традицією, адже кожному з них трапились достойні суперники, з якими хочеться зіграти ще.
    Зі свого боку хочу ще сказати, що головне в цьому міроприємстві не призи, а нові знайомства і хороший настрій. Серед працівників освіти району чимало особистостей талановитих і в спорті, і у творчості і безпосередньо в роботі. А профспілкова організація покликана виявити ці таланти, розвивати і стимулювати їх.

Голова райкому профспілки                                                
 Євген Бондарчук

«Носівські вісті» №46(9222)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 477 | Додав: Адмін | Теги: спартакіада, освіта | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024