Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Листопад » 15 » Ветерани міліції - за взірець молодим колегам
18:40
Ветерани міліції - за взірець молодим колегам
Вже четвертий рік десятого листопада в Україні вшанувуються пенсіонери та ветерани органів внутрішніх справ. Свого часу в цей день професійне свято відзначали працівники міліції колишнього Радянського Союзу. З цієї нагоди у червоному куточку райвідділу внутрішніх справ зібралися ветерани та пенсіонери, котрі довгі роки віддали службі в райвідділі. Із теплим щирим словом до присутніх звернувся начальник райвідділу Антон Шабельник. У своєму виступі нинішній очільник носівських міліціонерів зазначив, що турбота про ветеранів органів внутрішніх справ - це та священна данина, яку ці люди заслужили своєю самовідданою працею в ім’я утвердження справедливості та правопорядку, а їхній багатющий досвід, який вони передали й продовжують передавати молодим правоохоронцям, сприятиме розкриттю злочинів та формуванню позитивного іміджу органів внутрішніх справ.
Від себе особисто Антон Васильович побажав усім присутнім здоров’я, благополуччя та довгих років життя, зауваживши, що попри будь-яку економічну погоду в державі, все робитиметься для того, щоб ветерани постійно відчували турботу про них. А в підтвердження своїх слів кожному з десяти запрошених на урочистості ветеранів вручив квіти та грошові премії. Заступник начальника райвідділу міліції Володимир Брязкало зачитав вітальну телеграму на адресу ветеранів від керівництва УВС в Чернігівській області та Асоціації ветеранів МВС Міністерства внутрішніх справ України.
Після завершення урочистої частини ветерани та пенсіонери міліцейської служби зібралися на святковий обід, щоб підняти тост за всіх, хто одного разу обравши собі цю неспокійну, а часом навіть ризиковану професію, залишився вірним їй на все життя.
К. МИХАЙЛЕНКО.

«Носівські вісті» №48(9169)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 594 | Додав: Адмін | Теги: Міліція, ветерани | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024