Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Лютий » 27 » ВЕНДЕТА «УКРТЕЛЕКОМУ»?
20:56
ВЕНДЕТА «УКРТЕЛЕКОМУ»?
Тільки впродовж січня до райвідділу міліції вісім разів зверталася начальник цеху телекомунікаційних послуг №8 Чернігівської філії «Укртелеком» Людмила Недолуга із заявами про пошкодження та крадіжки кабелю телефонного зв’язку. Так, десятого грудня монтери носівського цеху №8, зранку вийшовши на лінію, виявили відсутність майже двох кілометрів такого кабелю по вулицях Тракторна, Ватутіна, Мічуріна, Чехова, Челюскіна, Володимирська, Попудренко та Невського. Не встигли поновити пошкоджене там, як подібний інцидент трапився на вулицях Робоча, Короленка, Тюленіна та Богдана Хмельницького. А за тиждень на тій же таки вулиці Робочій неймовірним чином зникло ще сто двадцять метрів такого ж кабелю. На жаль, з метою здійснення свого злочинного замислу невідомі кабелекрадачі «завітали» на Робочу ще раз -- за два дні. А дорогою «погосподарювали» ще й по вулицях Короленка, Панфілова та Зої Космодем’янської…
Наступний наліт злодіїв на телефонні кабелі відбувся двадцять п’ятого січня. Цього дня монтери виявили зникнення кабелів зв’язку ПРППМ по вулицях Миру, Артема, Ніжинський шлях та у Ставку. Але й цього виявилося замало, оскільки вже наступного дня подібну крадіжку було скоєно по вулицях Лесі Українки, Молодої Гвардії, Жукова, Вокзальна, Дружби та у Малій Носівці. А під завісу місяця, увійшовши в раж, ще й вирізали близько ста шістдесяти метрів телефонного кабелю по вулиці Фурманова. 
Зв’язківці у паніці: якщо крадіжки не припиняться, їм доведеться за власний рахунок обновити практично всю кабельну мережу міста (Це при тому, що частина міських телефонних абонентів, свого часу, згідно з домовленостями з зв’язківцями, купували кабель за свої кошти). 
Натомість у правоохоронців з цього приводу є кілька версій, серед яких право на існування мають як виконання певного злочинного замовлення, так і крадіжки з метою подальшого збуту, в тому числі -- й у місцях прийому брухту кольорових металів. Що ж до основної частини населення, то політ творчої думки, в тому числі й серед потерпілих, чиї телефони надовго замовкли, значно ширший. Може, то хтось зі скривджених абонентів на знак помсти за неякісний телефонний зв’язок оголосив працівникам цеху телекомунікаційних послуг своєрідну вендету? Якщо це й справді так, тоді незрозуміло, навіщо тримати у напрузі весь особовий склад райвідділу міліції, котрі щораз слідчо-оперативною групою виїздить на місце, влаштовує засідки, проводить слідчі та розшукові дії, опитує свідків. Тим більше, що, на жаль, поки що ще й безрезультатно. Будемо сподіватися, що вже найближчим часом міліції таки вдасться натрапити на слід невідомих зловмисників-кабелекрадів, які й понесуть заслужене покарання. По максимуму. 

«Носівські вісті» №7(9183)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 586 | Додав: Адмін | Теги: Укртелеком, кабель, крадіжки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024