Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2012 » Березень » 2 » В Україні стартувала кампанія Година Землі 2012
23:35
В Україні стартувала кампанія Година Землі 2012
В Україні стартувала кампанія Година Землі 2012 і ми закликаємо Вас долучитися до кампанії та віддати свій голос за майбутнє Планети! Перегляньте надихаючі матеріали Години Землі, реєструйтеся на сайті, залучайте до кампанії Ваших друзів, Вашу організацію та Ваше рідне місто. Дізнайтеся, також, про проект з адаптації дивовижної дельти Дунаю до ефектів зміни клімату, і допомагайте птахам, що мерзнуть за Вашим вікном!
 
Слідкуйте за подіями на нашому веб-сайті, реєструйтеся на Годину Землі 2012 та робіть своє життя „зеленішим” разом з нами!
 
Приємного читання!
 
 
У суботу, 31 березня о 20:30 люди по всьому світі вже вшосте вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату. Україна долучається до Години Землі вже четвертий рік поспіль, активно підтримуючи всесвітній кліматичний рух та прагнення до сталого майбутнього. 
 
Година Землі була започаткована Всесвітнім фондом природи WWF в Сіднеї (Австралія) у 2007 році, вже через рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилося більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу, а в 2009 та 2010 більше 4,500 міст у 128 країнах на всіх континентах об’єдналися заради Планети. Година Землі 2011 побила всі рекорди – 5200 міст у 135 країнах! Далі буде!
 
Цього року "Година Землі" - це більше, ніж година! Окрім символічного вимкнення світла 31 березня, ми повинні діяти щодня, роблячи невеликі кроки назустріч майбутньому без зміни клімату, майбутньому, у якому всі забезпечені природними ресурсами, майбутньому, у якому людина живе в гармонії з природою! А на що Ви здатні, щоб врятувати Планету?
 
Година Землі в Україні запрошує всіх українців долучитися до кампанії, зареєструватися на сайті та продемонструвати свою підтримку, а також зробити своє життя „зеленішим” та більш розумно споживати природні ресурси, щоб зберегти Планету для наших дітей та онуків! 
 
Також, ми заохочуємо активістів країни приєднатися до Години Землі 2012 та організувати кампанію та подію 31 березня у Вашому місті! Дізнайтеся, як Ви можете залучити до кампанії свою організацію, навчальний заклад чи бізнес! Розповсюджуйте надихаючі матеріали Години Землі! Поставте банер та запрошуйте друзів до участі! 
 
Також, команда Години Землі в Україні з великою вдячністю зустріне допомогу у організації та проведенні кампанії – допомогу блогерів, дизайнерів макетів та банерів, перекладачів (англійська мова), організаторів чи іншу! Зв’яжіться за нами, якщо Ви готові допомогти! (Катерина naiade@ukr.net)
 
Не будьте байдужими, адже перший крок такий же простий, як клацнути вимикачем світла!
 
Читайте також:
 
 
Більше 6.000 видів флори та фауни та 30 різних типів природних систем складають біорізноманіття унікального регіону Європи – Дельти Дунаю – одного з 200 найцінніших екорегіонів світу. Але очікується, що кліматичні зміни мають значно вплинути на цей уразливий регіон: частішими стануть повені, довшими періоди посухи, зменшаться рибні запаси та збідніє неповторне біорізноманіття дельти. Крім того, зміна клімату сприяє погіршенню якості води та порушує рівновагу всієї системи дельти, що відчутно вплине на добробут місцевих спільнот. Проект покликаний закласти основу для своєчасної та ґрунтовної адаптації української, молдавської та румунської територій регіону дельти Дунаю до кліматичних умов, що змінюються.
 
 
У той час, як за Вашим вікном кружляють сніжинки, просимо Вас не забувати про те, що там, по інший бік вікна, лишається багато птахів, для яких наразі настає найтяжча доба за всю довгу зиму, адже несподіване зниження температури співпало із першими сніговими заметами. А під снігом будь-якому птахові значно важче знайти достатню кількість поживи. Можливо саме в цей період за всю нинішню зиму загине найбільша кількість птахів. Читайте поради про те, як допомогти їм вижити взимку! 
 
 
 
15 грудня 2011 в Київському Гольф-Центрі відбулася найбільш довгоочікувана «зелена» подія року - Церемонія нагородження найкращих ділових і соціальних «зелених» проектів України Green Awards Ukraine. У першій половині дня відбувся публічний захист проектів, які успішно подолали перший етап відбору Конкурсу - Green Trends. Увечері, після підрахунку голосів, зал Київського Гольф-центру зібрав на Церемонію нагородження більше 200 гостей, серед яких були учасники Конкурсу та журі, а також гості, яких привабила безпрецедентність заходу.
 
Більше інформації  шукайте на сайті www.panda.org/ukraine.
Відвідуйте сторінку Новини WWF
Частіше продивляйтеся сторінки Години Землі 2012, щоб дізнатися, що проходить у Вашому місті у рамках Години Землі, та чим саме Ви можете допомогти Планеті!
 

 
 
З повагою,
Катерина Куракіна
Менеджер зі зв'язків з громадськістю
Всесвітнього фонду природи в Україні

Переглядів: 561 | Додав: Адмін | Теги: година зеплі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024