Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Листопад » 15 » В ГОСТЯХ - ОСІНЬ-ЧАРІВНИЦЯ
18:16
В ГОСТЯХ - ОСІНЬ-ЧАРІВНИЦЯ
Уже традиційно, щороку, прихід найщедрішої пори року - осені у Носівській ЗОШ №2 відмічається урочисто і надзвичайно святково. І цьогоріч  свято для учнів молодших класів «Здраствуй осінь золота, багата, щедра, урожайна», підготоване заслуженим вчителем України М.С. Заболотною зібрало повний зал вдячних глядачів, стало ще однією неповторною сторінкою в натхненній праці цієї справді вчительки від Бога.
   Віншування осені-господині розпочалося з вітального виступу заступника директора з навчально-виховної роботи Н.М. Сергійчик, урочисту нотку підхопили учні-шестилітки О.Чирва та Д.Ткаліч, які на вишитому рушнику винесли запашний коровай. Сам же сценарій свята, ведучою якого була А. Баришовець, виявився настільки цікавим, що повністю захопив не тільки дітей, а й присутніх батьків, які разом з малюками  виконували різні художні номери. Діти співали, танцювали, грали в ігри, водили хороводи і розповідали прислів’я та приказки на тему головної гості свята -- Осені, яку яскраво зобразила учениця А. Коваленко. У святі також взяли участь учасники хореографічного гуртка під керівництвом С.В. Бельченко, а вихованці цукрозаводського будинку культури під керівництвом директора В.О. Ємця зачарували присутніх видовищними цирковими номерами.
   Словом, вшанували осінь на славу і подарували один одному море радості та гарного настрою, за що щиро дякувала присутнім М.С. Заболотна, отримавши навзаєм вдячність від батьків, висловлену  мамою першокласника І.М. Сітько. Всі були солідарні в тому, що подібні дійства найкраще виховують у дітей любов до краси, до природи, розвивають естетичні почуття, без чого неможливе повноцінне сприйняття оточуючої дійсності, яка у кожному своєму прояві -- неповторна і прекрасна.
Від імені батьків першокласників Носівської ЗОШ №2 
Н. ДОБРЕНКО.

«Носівські вісті» №48(9169)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 879 | Додав: Адмін | Теги: осінь, свято, школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024