Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Червень » 2 » «Травневий цвіт» відкриває нові імена
20:59
«Травневий цвіт» відкриває нові імена
Конкурси
Районний конкурс сільської обдарованої молоді «Травневий цвіт» цьогоріч проходив уже вдев’яте. Ідея його започаткувати народилася в колишнього директора районного відділу культури Миколи Карабця. Плідно продовжує цю добру справу і нинішній очільник культури району Ярина Чухліб, останніми роками відчуваючи активну підтримку відділу молоді та спорту райдержадміністрації в особі його керівника Валентини Омельченко.
Конкурс, що проходив нинішнього травня запам’ятається передусім його організаторам з-поміж традиційних відкриттів талановитих дітей ще й окремими яскравими штрихами. Вперше на конкурсі була кількісно представлена Хотинівка, звідки прибуло шість учасників у складі трьох дуетів. І хоч призових місць вони не вибороли, запам’яталися неординарністю та щирістю. Хоч і першим на районній сцені, але вдалим був виступ Яни Левченко з Софіївки. Традиційно на цьому конкурсі радують учасники з Макіївки, як, власне й те, що в ньому активну участь беруть хлопці. Практика підтверджує, що «Травневий цвіт» став вже родинним конкурсом, Адже якщо в минулому році переможцем був Богдан Потебня з Козар, то в нинішньому достойно-- почесне третє місце у своїй категорії -- виступив його старший брат, Максим.
 Цьогорічний конкурс проходив у двох вікових категоріях. Група молодших виконавців була представлена дев’ятьма учасниками, старша—одинадцятьма. Перемогу у конкурсі у своїх вікових категоріях відповідно посіли: у віковій категорії Валентина Берін з Червоних Партизан, Яна Левченко з Софіївки та Яна Лікаренко з Селища.
У старшій віковій групі найкраще виступили ставши переможцями відповідно Ірина Рекуненко з Мрина, Аліна Линник з Макіївки та Максим Потебня — з Козар.
Оцінювало творчі та вокальні здібності учасників журі у складі засновника конкурсу М.Карабця, завідуючої відділом культури та туризму РДА Я.Чухліб, завідуючої відділом молоді та спорту РДА В.Омельченко, методиста РБК, лауреата міжнародних вокальних конкурсів Н.Пікалової та викладача Носівської школи мистецтв В.Куцого.
Н. ПАДУН.

«Носівські вісті» №21(9197)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 594 | Додав: Адмін | Теги: Травневий цвіт, конкурс, молодь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Валентина Бирін  
Я пишаюся собою))))

1 Валентина Бирін  
Це я виграла.....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024