Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2012 » Липень » 3 » СТЕПОВІ ХУТОРИ ІЗ ФАН-ЗОНОЮ. НА ЗАЗДРІСТЬ ХРЕЩАТИКУ
20:39
СТЕПОВІ ХУТОРИ ІЗ ФАН-ЗОНОЮ. НА ЗАЗДРІСТЬ ХРЕЩАТИКУ
Так, як пощастило Степовим Хуторам, приємному селу, що в Носівському районі, пощастило мало кому. Туди, на заглушені колись бур’янами землі, прийшло господарювати відоме на Чернігівщині ПП «Агропрогрес». Самодостатнє і успішне сьогодні агропідприємство пов’язують з ім’ям народного депутата Івана Куровського. 

Цей чоловік багато зробив не лише для Степових Хуторів, а й для всього тамтешнього району та й нашої області загалом. В тих же Степових Хуторах люди не тільки отримують достойні відсотки з розпайованої землі, а що на багато важливіше – мають орендаря, котрий по справжньому турбується про соціальний зріз там, де він господарює. 
Тут і дороги, і газифікація, і достатній рівень медичного обслуговування сільських людей. Якраз все те, без чого занепадає сьогодні українське село. 

Чого вартує один лише Будинок культури у тих Степових Хуторах! Такого Палацу не мають не те, що в райцентрі, такої світлої й модерної будови не в кожному обласному центрі знайдете.

Так ось, з турботи Івана Івановича Куровського під час Євро-2012 в тому ж Будинку культури встановили великий плазмовий екран. Облаштували там на свій копил фан-зону, і таким чином всі Степові Хутори припадали не в себе вдома по хатах до телевізорів, а збиралися гуртом під великим екраном подивитися європейський чемпіонат. 

Те, що ми бачили у фан-зоні на столичному Хрещатику в жодне порівняння не йшло з імпровізованим фан-зібранням у Степових Хуторах. Тутешні люди кажуть, що в них було краще. 
Звичайно, вдома – завжди краще. 

Якщо ж серйозно, то в простому селі люди справді відчули себе по столичному. Аякже, навіть в Чернігові такої фан-зони не придумали, як це зорганізували у Степових Хуторах. 
Сорока на хвості добрі звістки тут швидко розносить. А тому до сільської фан-зони з «крутим» телевізором з’їжджалися з десятків найближчих сіл. З Коломійцівки, Калинівки, Ясної Зірки, Софіївки, Горбачів та інших сіл. Навіть з районної Носівки, обдивившись що то воно, почали навідуватись заповзятливі вболівальники. 

Дивитися футбол вдома і дивитися те дійство в добрій компанії на великому екрані – то дві великі різниці, як кажуть в Одесі. Тим паче, що перед матчами у фуршетному залі Будинку культури накривали столи для вболівальників: пиво, холодний чай, квас, чіпси, горішки, таранька… 

У Степових Хуторах після тієї фан-зони затятими футбольними вболівальниками стали навіть поважного віку господині, не кажучи вже про чоловіцтво. Тому і складають тепер через газету подяку Івану Івановичу Куровському. 

Здавалося б, що такого -- розпорядився чоловік учепити у сільському клубі телевізор та запросив людей гуртом дивитися футбол?! А насправді, простими речами зробив людям свято. Свято, яких так мало нині по наших селах. 

Переглядів: 716 | Додав: Адмін | Теги: Куровський, Степові Хутори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024