Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Вересень » 23 » Штрихи до підсумків оздоровлення дітей за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності у 2010 році
21:14
Штрихи до підсумків оздоровлення дітей за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності у 2010 році
За рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності щорічно проводиться фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення. Не став винятком і нинішній рік. Кошти у розмірі 156 тис. грн.були передбачені для цього програмою щодо відновлення здоров'я застрахованих осіб і членів їх сімей, за заявками страхувальників, погодженими із районними державними адміністраціями. Це на 30,5 тис. грн. менше ніж було використано в 2009 році.
Питання фінансування оздоровлення дітей регламентується Порядком фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, який затверджений постановою правління Фонду від 25.02.2009 № 17 (з внесеними змінами).
Умови фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб Козелецької міжрайонної виконавчої дирекції Фонду були визначені постановою правління обласного відділення Фонду від 21.05.2010 № 8 „Про фінансування оздоровлення дітей у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду в 2010 році".
Кошти Фонду виділялися на організацію харчування, лікування та культурне обслуговування дітей у дитячих закладах оздоровлення, відповідно до затверджених норм витрат, а саме: на харчування дітей (в частині вартості продуктів харчування) не більше 30 гривень на один людино-день; на лікування та культурне обслуговування дітей - не більше З гривень на один людино-день з розрахунку на оздоровчу зміну.
Що стосується тривалості оздоровчої зміни, то в цьому році, відповідно до постанови правління від 15.04.2010 № 8 „Про внесення змін до Порядку фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою правління Фонду від 25.02.2009 № 17", правлінням обласного відділення Фонду було прийнято рішення про фінансування оздоровчих змін тривалістю не менше 14 днів. Дана норма набрала чинності з 7 червня поточного року.
Питання організації та проведення літньої оздоровчої кампанії 2010 року розглядалися на колегіях Козелецької, Бобровицької та Носівської районних державних адміністрацій, селекторній нараді облдержадміністрації, обласній нараді виконавчої дирекції Фонду.
Враховуючи, що однією із найважливіших складових оздоровчої кампанії є її фінансування, у поточному році було виділено кошти Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в сумі 131,7 тис.грн.
За період літніх канікул цього року оздоровленням і відпочинком було охоплено 262 дитини застрахованих осіб, або 2,5% від загальної кількості дітей у віці від 7 до 18 років. За рахунок коштів Фонду у ДОЦ «Молода гвардія» М.Бердянськ було оздоровлено 102 дитини, ДОТ «Лазурні далі» М.Запоріжжя - 34 дитини, в ТОВ «Оздоровчий комплекс «Сонячний» м.Скадовськ - 10 дітей, в 03 «Голуба Лагуна» м.Феодосія - 28 дітей, у ДОТ «Примор»є» с.Рибаківка Березанського району Миколаївської області оздоровлено 13 дітей, в 03 «Райський уголок» М.Бердянськ - 14 дітей. Слід зауважити, що по Бобровицькому району із значної кількості дітей працівників товариства «Земля і Воля» в цьому році із залученням коштів Фонду було оздоровлено лише 8 дітей, відділу освіти Бобровицької РДА - 7 дітей, селянсько-фермерського господарства «Вікторія» - жодної дитини.У Козелецькому районі ДП «Остерське лісове господарство» із запланованих 28 дітей не оздовлено жодної.
Протягом літнього періоду поточного року на території області працювало 18 закладів оздоровлення. У чотирьох із них (ДОТ Деснянка, «Казковий-2», «Юний хімік та санаторного типу «Остреч») оздоровлено 14 дітей.
Порядком фінансування оздоровлення застрахованих осіб за рахунок коштів Фонду передбачена можливість придбання путівок до дитячих закладів оздоровлення за повну вартість, використовуючи для цього до 20 відсотків загальних асигнувань, передбачених на оздоровлення дітей. В цьому році придбано 40 путівок до дитячого закладу санаторного типу „Десна" на загальну суму 100,8 тис. грн. Путівки до дитячого закладу оздоровлення, які придбані за рахунок коштів Фонду за повну вартість, надавалися застрахованим особам з частковою оплатою у розмірі 10 відсотків її вартості. Відповідно до постанови правління обласного відділення Фонду зазначені путівки розподілялися серед страхувальників пропорційно чисельності застрахованих осіб за даними фінансових звітів про виконання бюджету Фонду за І квартал 2010 року та видавалися за рішенням комісій із соціального страхування в першу чергу для оздоровлення дітей, які є членами багатодітних та малозабезпечених сімей.
Валентина ПАДІЙ,
завідуюча відділом соціальних виплат Козелецької міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

          «Носівські вісті» №39(9160)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 551 | Додав: Адмін | Теги: фонд, оздоровлення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024