Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2012 » Липень » 17 » ПШИК «ВАЖКОЇ АРТИЛЕРІЇ» АБО АРАБО-КИТАЙСЬКІ ЯРЛИКИ «АГРОПРОГРЕСУ»
12:25
ПШИК «ВАЖКОЇ АРТИЛЕРІЇ» АБО АРАБО-КИТАЙСЬКІ ЯРЛИКИ «АГРОПРОГРЕСУ»
Часом у житті вникають ситуації, коли несправедливість є настільки кричущою, що мовчати про неї не можна. Ваш кореспондент отримав з надійних джерел інформацію про інформаційний замах на людину, яка сприяє розвитку агропромислового комплексу Чернігівської області. 

Приватне підприємство «Агропрогрес» добре відоме не лише в нашій області, слава про нього котиться Україною. Вже більше десяти років воно працює на полях Бобровицького, Носівського, Ніжинського районів. Вісім з половиною тисяч селян довірили йому загалом 28 тисяч гектарів землі. Вже не перший рік «Агропрогрес» виплачує десятки мільйонів гривень в якості орендної плати та вкладає незвичні за мірками Чернігівщини кошти у облаштування соціальної інфраструктури села. За пай в «Агропрогресі» платять найбільше в Чернігівській області, коштом підприємства відновлено сільські школи, відреставровано будинки культури, побудовано храми. 

Організатором «Агропрогресу» є Іван Куровський – народний депутат, який давно довів своїм новим землякам (сам він родом з Вінничини), що невипадково прийшов на чернігівську землю. На відміну від інших орендарів, які платять набагато меншу орендну плату та майже не займаються соціальними проблемами господарств, Куровський працює з людьми та для людей. Наведу промовистий приклад: вже не перший рік діти з господарств, які довірили паї «Агропрогресу», відпочивають коштом Івана Куровського у найкращих вітчизняних оздоровницях. 

Є і інша тенденція – праця Куровського та його команди викликає постійне незадоволення його конкурентів. Вони виявились неспроможними конкурувати чесно, тому намагаються облити брудом «Агропрогрес» та його засновника. Чорний піар проти Івана Куровського не новина. Він з’явився одразу, відколи Куровський взявся до праці на землі, і час від часу то спалахував, то затухав. Проте люди, особливо там, на чиїх землях працює «Агропрогрес», давно навчилися відрізняти добро від речей мерзенних. Тому ті «брудні бомби» врешті ніколи не досягали своєї мети. 

Люди вірять реальним справам, а не анонімним наклепам. 

Оскільки попередні спроби були нікчемними, тому зараз у хід пішла «важка артилерія»: на Чернігівщині і не тільки почала ширитись і тиражуватись «інформація з достовірних джерел», ніби Іван Куровський вже веде успішні перемовини, аби продати свій бізнес іноземному інвестору – чи то китайцям, чи то арабам… 

Я скористався нагодою перевірити цю інформацію у самого Івана Івановича. У відповідь на моє питання прозвучало гучне і різке: «Це брехня!!» 

Тим часом в «Агропрогресі» збираються збільшувати площу земель, які обробляють, продовжують закуповувати техніку та добрива найвищої якості. Якість зерна, буряків, кукурудзи, які вирощуються на полях підприємства, дозволяють йому виходити на світові ринки, переконливо доводити, що українське – найкраще. 

Кому заважає самодостатній і вдалий господар, який не рве жили із селян, не обманює, а створює умови, щоб люди не тікали від землі, а працювали на ній?.. 

Сьогодні я не можу дати відповідь на це питання через брак достовірної інформації, проте намагатимуся з’ясувати, хто влаштував інформаційне полювання на лідера аграрного бізнесу на Чернігівщині. 

Переглядів: 760 | Додав: Адмін | Теги: Куровський, Агропрогрес | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024