Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Листопад » 25 » ПРОВЕДЕННЯ ПРОБНОГО ТЕСТУВАННЯ - НЕ ЗА ГОРАМИ
18:44
ПРОВЕДЕННЯ ПРОБНОГО ТЕСТУВАННЯ - НЕ ЗА ГОРАМИ
З 10 листопада по 10 грудня 2010 року стартує реєстрація на пробне тестування. Нового буде чимало, особливо що стосується вступної кампанії. А ось у тестуванні найбільшим нововведенням буде застосування завдань з множинним вибором. Тобто коли на питання буде відразу кілька правильних відповідей і всі їх треба позначити. Такі завдання точно з'являться у тестуванні з географії. Обов'язковим предметом для складання залишаються українська мова та література, проте кожен вуз встановлює свій необхідний мінімум.
 Мета проведення пробного тестування - ознайомлення з процедурами проведення ЗНО. Саме ж тестування проводитиметься 2 і 9 квітня 2011 року: 1сесія -- українська мова та література, 2 сесія -- іноземні мови, фізика, біологія, а також, відповідно, 1 сесія хімія, історія України, російська мова, 2 сесія -- географія, математика.
 Зареєструватись на пробне тестування можна на сайті ХРЦОЯО www. zno-kharkiv. org. ua (останній термін реєстрації 10 грудня 2010 року). Для цього необхідно ознайомитись із умовами проведення, заповнити електронну заявку на участь у пробному тестуванні, роздрукувати квитанції для сплати послуг за проведення пробних тестувань і оплатити їх протягом трьох днів та перевірити надходження платежу(через 10 днів після оплати) і роздрукувати запрошення (з 1 березня 2011 року). Вартість одного тестування - 84 гривні.
 Оскільки кількість випускників 2011 року менша, то й пунктів тестування буде менше. Однак вони будуть так само розташовуватися в Чернігові, Ніжині, Прилуках, Корюківці як для пробного, так і під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання.
Щодо до вступної кампанії, нового більше. Зокрема, мінімальний вступний бал у сертифікаті з профільного предмета має бути 170, з непрофільного - 124 і менше. Буде вдвічі збільшено строк прийому документів. Якщо раніше було з 15 по31 липня, то тепер - з 1 по 31 липня.
 Повертаються привілеї для переможців Всеукраїнських олімпіад та конкурсу - захисту Малої академії наук, які були відмінені кілька років. Школярі, які мають диплом І ступеня отримають при вступі додатково 50 балів,ІІ -- 40 і ІІІ - 30 балів. Привілей, щоправда надаються лише з профільних предметів і враховуються дипломи , одержані у рік вступу. Можливість одержати додаткові бали за до вузівську підготовку(не більше 20) зарахують лише у тому вузі, де ви її проходили. Збільшилося також число категорій, які мають право вступати не за сертифікатами незалежного оцінювання,а за співбесідою чи вступним іспитом. Це -- діти - сироти та позбавлені батьківської опіки; інваліди І та ІІ груп і діти - інваліди до 18 років; чорнобильці; діти шахтарів, а також діти, чиї батьки загинули або стали інвалідами на вугледобувних підприємствах; військовослужбовці; діти військовослужбовців, які загинули при виконанні службових обов'язків.
 Гарні новини для випускників, які закінчили школу раніше 2007 року включно. Тепер вони мають можливість вступати за результатами іспитів і не складати тестування. Так було в минулому році тільки для вступників на заочну форму навчання. Писати тести чи складати іспит тепер вирішує абітурієнт.
При вступі випускників минулих років дійсні сертифікати 2008, 2009 та 2010 років.
 Так само як і минулого року документи можна подавати відразу у п'ять вузів та три спеціальності. Тобто стати студентом шанс є у кожного, хто має намір і мрію здобути освіту. Тому, абітурієнти, готуйтесь і робити це починайте вже зараз, бо скільки тієї зими...
Підготувала Н.КАЛЮЖНА

«Носівські вісті» №49(9170)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 702 | Додав: Адмін | Теги: тестування, реєстрація, абітурієнти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024