Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Грудень » 22 » ПРОФЕСІЯ - ДАРУВАТИ ЛЮДЯМ СВІТЛО
21:22
ПРОФЕСІЯ - ДАРУВАТИ ЛЮДЯМ СВІТЛО
22 грудня - День енергетика
В рядах установ, організацій та підприємств Носівщини колектив Носівського району електричних мереж -- один з найчисельніших. Щоб не згасало  світло за вікнами наших осель,  комфортно жилося та працювалося кожному і всім, повсякчас і щохвилини дбає вісімдесят один сумлінний і відповідальний професіонал своєї справи. Сьогодні у РЕМу немає жодної вільної вакансії, хоч ще на початку року не вистачало шести фахівців. А ще цей колектив з числа «наймолодших», адже надзвичайно багато трудяться в ньому молодих, енергійних спеціалістів, які перейняли і достойно утримують  виробничу естафету своїх  попередників, не відстають, пліч-о-пліч працюючи з досвідченими колегами. Все це разом не тільки запорука і надійна основа професійного успіху всього РЕМ, а й сприятливий мікроклімат всередині колективу, де панують взаємодопомога, співробітництво та добрі традиції.
   На цьому щоразу наголошує керівник Носівського РЕМу В.О.Юрченко, розповідаючи про роботу підприємства. І, мабуть, так має бути, адже за кожною справою, успіхом -- руки і натхнення простого робітника, енергетика, який будь-якої погоди, не тільки у будні, а й свята тримає свою небезпечну, але надзвичайну важливу варту.
-- І в тому, що нині ми спокійно зустріли перші примхи осінньо-зимової погоди -- велика заслуга всього колективу, зокрема ремонтних бригад, які зробили великий об’єм робіт по капітальному ремонту повітряних ліній електропередач різного класу напруги та привели до необхідного технічного стану електропідстанції 10/04 КВт, -- говорить  Володимир Олександрович. -- При запланованих на ці потреби 817 тисяч гривень виконано робіт на суму 858 тисяч гривень. І велика заслуга в цьому досвідчених професіоналів, таких як електромонтер Л.А. Кебкал, нагороджений високою урядовою нагородою  Відмінника енергетики України, його колег М.І. Вакулка, М.М. Смичка, М.О. Запорожця, водіїв М.Г. Протовня та В.О. Касяна. Надзвичайно високі показники в роботі показує майстер носівської сіткової дільниці В.М. Самсоненко, який до професійного свята цьогоріч  нагороджений Почесною грамотою Міністерства енергетики України. 
Крім того, на суму в 110 тис. грн. у цьому році надано інших послуг населенню, зокрема по підключенню  будинків,    проведенню в них електропроводок тощо. І  з початку нинішнього року при РЕМ працює бюро по виконанню проектних робіт, в якому сумлінно трудиться молодий, але відповідальний  інженер ВГГ О.О. Ткаліч. Продуктивно попрацювали цьогоріч і в напрямку заміни старих електролічильників на сучасні. Завдячуючи, зокрема, трудівничому неспокою майстра по заміні приладів обліку В.О. Новгородського та електромонтера О.О. Василенка вже встановлено 1200 нових приладів і робота продовжується в не менш потужних темпах.
Радістю на серці у керівника РЕМ й не тільки напередодні професійного свята і те, що останніми роками набирає сили тенденція по зменшенню боргів від споживачів за спожиту електроенергію. З приємністю говорить В.О. Юрченко про те, що протягом 2009 року з боку юридичних  осіб немає заборгованості за спожиту електроенергію. Сумлінніше нині сплачують  і користувачі електроенергії серед населення. Хоча говорити про вирішення проблеми сьогодні ще зарано,  зокрема, й по питанню розкрадання електричної енергії, адже у цьому напрямку цьогоріч складено більше 100 актів про порушення «Правил користування електроенергією» як серед населення, так і юридичних осіб на суму в 36 тисяч гривень. словом, це саме той випадок, коли контроль за своєчасною і повною оплатою послуг з боку споживачів не менш важливо, ніж надання самих послуг, про що повсякчас доводять у своїй роботі інспектор енергозбуту Ю.О. Коляда, за сумлінну працю відзначений до цьогорічного професійного свята Почесною грамотою районної ради та райдержадміністрації, головний бухгалтер РЕМ М.В. Оксимець, оператори електронно-обчислювальних машин А.М. Гуленко та Н. І. Самойленко.
І, напевно, підтримуючи задану позитивну ноту,  таки не можна обійти увагою те, що у Носівському районі електричних мереж велику увагу приділяють охороні праці, з боку Міністерства енергетики України, ВАТ «Чернігівобленерго»  ведеться широка, цілеспрямована політика на забезпечення працівників галузі усіма необхідними умовами та знаряддями та безпечної праці на загалом небезпечній професійній ниві. Зокрема, щороку у місцях відпочинку та санаторіях на берегах Чорного та Азовського морів  оздоровлюються працівники та їх діти. З Носівського РЕМ у цьому році відпочили 12 дітей працюючих, 8 родин, поправили своє здоров’я у санаторіях 4 працівники. Так втілюється на практиці найголовніше, чого завжди бажає В.О. Юрченко своєму колективу.
-- Міцного здоров’я вам та вашим рідним, шановні колеги. Нехай поруч з вами завжди крокують благополуччя, добробут  та гарний настрій, а на душі буде святково не тільки в професійне свято, наступаючі Новорічно-Різдвяні свята, а й завжди, -- щиро зичить Володимир Олександрович усім, хто щодня дарує людям світло. 
 Т. ДАНІШ.

«Носівські вісті» №51(9119)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 692 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024