Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Жовтень » 11 » Почесний гість - почесний носівчанин
22:18
Почесний гість - почесний носівчанин
Дні міста, які співпали з датою визволення нашого краю від німецько-фашистських загарбників, осінні ярмарки пам’ятно відзначили практично в усіх райцентрах Чернігівщини. Та наше носівське свято чи не найбільш було в центрі уваги періодичних комунальних та незалежних видань обласної та місцевої сфери розповсюдження, елетронних засобів масової інформації. Наших колег вразила помпезність організації носівського свята, як коментує приватна міська газета «Ніжин-інфо», наголошуючи, що патріотизму носівчан, масовій участі жителів міста і району можна тільки було позаздрити. Як підкреслюється автором коментаря, очевидно, носівська влада зуміла зацікавити населення, створити особливий мікроклімат в громаді. Передаючи враження від побаченої урочистої ходи делегацій трудових колективів, сільських громад, навчальних закладів, один із журналістів висловився, що півторагодинний носівський парад ледь-ледь не дотягнув до бразильського карнавалу і відбувся справжньою насолодою і для його учасників, і глядачів.
 Розлогу кореспонденцію на всю шпальту про наше свято дала обласна молодіжка «Гарт» під красивим заголовком: «Носівка закохана в життя». Чудові фотоілюстрації широкий виклад історичного минулого та сьогодення у рамках святкового репортажу з висновком: «Носівщина вміє не лише ударно працювати, й відпочивати» справді підводить до висновку, що Носівка -- найкраща в усьому і взагалі найкраща в Україні й білому світі!
 А втім, гартянський автор Олег Яновський, погостювавши в наших куренях та поярмаркувавши, в носівському люді побачив весь український народ -- мудрий і роботящий, якому й покращувати життя не треба. Йому просто не треба заважати жити і працювати. І тоді все в Україні буде так, як 17 вересня в Носівці.
 Широкою публікацію: «На іменинах в Носівці» відгукнулася «Деснянська правда», а «Деснянка» вільна залишила в історії фоторепортаж про 864-у річницю від дня літописної згадки про наше місто. 
 Звичайно, як і завжди, із особливою симпатією, талановито розповіли про носівське свято тележурналісти бобровицького «Обрію».
 Всі без винятку видання, як особливу родзинку свята виділили церемонію вручення відзнак почесним громадянам Носівки. Нинішня міська рада за дорученням голови РДА Анатолія Красносільського перевершила, напевне, не лише своїх попередників, а й інші громади, виготовивши чудові нагороди та дипломи-посвідчення. Нагадаємо, що першим одержав цю нагороду народний депутат України Іван Іванович Куровський за вагомий внесок впродовж багатьох років у розбудову Носівки. Почесне звання присвоєно також талановитому керівникові-будівничому Олександру Комару (посмертно), народному артисту України Василю Нечепі, майстру спорту міжнародного класу Віталію Тищенку. Ніхто з почесних гостей без уваги на нашому святі не залишився та в центрі уваги був народний депутат, як і завжди, усміхнений, людяний, готовий до спілкування з усіма, що й робили носівчани в чергу й без черги, висловивши гостеві побажання, особисті прохання, просто вітаючи з приязню й повагою -- квітами й щирою вдячністю за добре серце, чисті помисли, завжди надійне плече поруч з громадою. І сам Куровський був надзвичайно зворушений і веселий, як свято в цей день, наче це були його іменини. Власне, носівську нагороду він назвав найдорожчою для себе і найвищою. Разом із подібною, яку одержав нещодавно в рідному Хмільницькому районі.
 Серед виликого числа авторів, організаторів святкового дійства, яке запам’ятається надовго всім учасникам,безперечно, слід відзначити вагомий вклад заступника голови РДА з гуманітарних питань Віктора Броварця, міського голови Івана Пугача, завідуючої відділом культури Ярини Чухліб, голови районної ради Миколи Васюка, багатьох інших, яких, безперечно, надихав, підтримував в ідеях голова РДА Анатолій Красносільський. Вдруге підряд під його патронатом День міста значно перевершив, на загальну думку учасників, усі попередні, а за висновками журналістів, і аналогічні свята сусідів. Приємно, правда ж?
ОГЛЯДАЧ.

«Носівські вісті» №41(9216)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 600 | Додав: Адмін | Теги: день міста, Носівка, преса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024